skip to Main Content
Nieuwe Website Van Nes

Onze nieuwe website is LIVE!

Heeft u het al gezien? Onze website en huisstijl zijn in een nieuw jasje gestoken! Wij zijn supertrots op het eindresultaat en delen dit graag. Vanaf 1 januari is ook Lisa onderdeel van Van Nes en dat zorgt ervoor dat we met een nieuwe frisse stijl het jaar 2020 inluiden. Natuurlijk verandert er verder niet veel. Wij zorgen in ieder geval ook in 2020 weer dat u zorgeloos kunt wonen met alle ‘Van Nes’ comfort.

Maak kennis met de nieuwe generatie

Van Nes is een echt familiebedrijf, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Ieder met zijn een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar styling en design skills voor het hele interieur Bas helpt u uiteraard nog altijd met Klaas voor alles wat draait om techniek. Van duurzame oplossingen tot een lekkende kraan en natuurlijk service & onderhoud waar nodig is.

Neem zeker even de tijd om naast deze website ook een bezoek te brengen in ons Inspiratiehuis in Noordwijkerhout, waar we u in onze vernieuwde showroom graag helpen met gordijnen, vloeren, badkamers, tegels en wandbekleding. Alles onder een dak voor uw volgende woonproject!

Vertrouwde installateur en loodgieter in Noordwijkerhout, Leiden, Wassenaar & Oegstgeest

Naast interieurontwerp en de showroom, blijven we de vertrouwde installateur uit de regio. Vragen, problemen of een storing, bel direct naar 0252 – 37 64 69 of stuur een e-mail naar bas@vannes.nl

Meer nieuws

Opening Van Nes Huis

Binnenkort: Opening Van Nes Huis

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog voor jullie heb geschreven, maar vakantie geeft rust en rust…

Lees meer
Kleur Van Het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van…

Lees meer
Back To Top