Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Nieuwe website Van Nes

Onze nieuwe website is LIVE!

Heeft u het al gezien? Onze website en huisstijl zijn in een nieuw jasje gestoken! Wij zijn supertrots op het eindresultaat en delen dit graag. Vanaf 1 januari is ook Lisa onderdeel van Van Nes en dat zorgt ervoor dat we met een nieuwe frisse stijl het jaar 2020 inluiden. Natuurlijk verandert er verder niet veel. Wij zorgen in ieder geval ook in 2020 weer dat u zorgeloos kunt wonen met alle ‘Van Nes’ comfort.

Maak kennis met de nieuwe generatie

Van Nes is een echt familiebedrijf, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Ieder met zijn een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar styling en design skills voor het hele interieur Bas helpt u uiteraard nog altijd met Klaas voor alles wat draait om techniek. Van duurzame oplossingen tot een lekkende kraan en natuurlijk service & onderhoud waar nodig is.

Neem zeker even de tijd om naast deze website ook een bezoek te brengen in ons Inspiratiehuis in Noordwijkerhout, waar we u in onze vernieuwde showroom graag helpen met gordijnen, vloeren, badkamers, tegels en wandbekleding. Alles onder een dak voor uw volgende woonproject!

Vertrouwde installateur en loodgieter in Noordwijkerhout, Leiden, Wassenaar & Oegstgeest

Naast interieurontwerp en de showroom, blijven we de vertrouwde installateur uit de regio. Vragen, problemen of een storing, bel direct naar 0252 – 37 64 69 of stuur een e-mail naar bas@vannes.nl

Meer nieuws

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top