Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Installatiebedrijf

60 jaar geleden startte Peter van Nes aan de Kerkstraat 38 in Noordwijkerhout Smederij Van Nes. Wat ooit begon als een traditioneel loodgietersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een installatiebedrijf met prachtig Inspiratiehuis. In onze werkplaats maken wij met behulp van de nieuwste technieken en technologieën ambachtelijk werk. Daar zijn wij trots op.

Neem contact op

Nieuwe generatie

Van Nes is een echt familiebedrijf, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Ieder heeft een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar styling en design skills voor het hele interieur. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Meer inspiratie

Meet team Van Nes

Van A tot Z ontzorgen. Daar zijn wij goed in. Bij Van Nes bieden wij namelijk alles onder één dak aan. Van het realiseren van tapwater, centrale verwarming, mechanische ventilatie en rioleringsinstallaties van uw woning tot het geven van interieuradvies, het installeren van badkamers en gashaarden inclusief kastmeubels en het innoveren van nieuw toepasbare duurzame technieken. Bij Van Nes kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Klaas

Klaas

Nel

Lisa

Bas

Theo

Joke

Romy

Romy

Niels

Lucas

Roy

Sonny

Mo

Nick

Peter

Remon

Paul

Ayat

Pascal

Arjan

Ruud

Bas

Jaap

Solomon

Hans

Antil

Anil

Mucahit

Peter

Saban

Steven

Ed

Karin

Chayenne

Dorien

Back To Top