Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Een loodgieter nodig?

De servicemonteurs van Van Nes zijn snel ter plaatse voor loodgieterswerk of andere problemen die spoed hebben. Ook installatiewerk voor gasinstallaties, verwarmingsinstallatie en waterinstallaties komen wij bij u thuis. De installatie gebeurt altijd in overleg met u en onze vakmensen gaan altijd voorzichtig, maar daadkrachtig te werk.

Maak direct een afspraak

Duurzame installaties

Vandaag de dag willen wij ons milieu een handje helpen. Daarom installeren wij veel duurzame oplossingen van zonnepanelen tot warmtepompen en denken wij mee in het compleet verduurzamen van uw woning of bedrijf.

Duurzame mogelijkheden

Kwalitatieve installaties

Een nette oplevering en kwalitatieve installatie. Dat is wat u kunt verwachten van Van Nes. Wij gaan altijd professioneel te werk en verzorgen o.a. gasinstallaties, rioleringsinstallatie, waterinstallatie, verwarmingsinstallatie, ventilatie installaties. Ook de installatie van warmtepompen, zonnepanelen, radiatoren, airconditioning en rioolsystemen behoort tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil ook een installatie

Service & onderhoud

Natuurlijk worden onze installaties vakkundig onderhouden. Met jaarlijkse serviceabonnementen en een 24/7 servicedienst staan onze vakmannen voor u klaar om elk probleem te verhelpen. Wij zijn specialist in zeer uiteenlopende merken en installaties. Neem voor specifieke vragen telefonisch contact met ons op.

Back To Top