Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Slim verduurzamen

Steeds meer mensen willen hun huis verduurzamen. U ook? Een van de duurzame oplossingen is een warmtepomp. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt hier een bruikbare temperatuur van. Met een warmtepomp gaat de CO2-uitstoot omlaag en wordt uw gasverbruik verlaagd of compleet afgesloten. Naast dat u een warmtepomp in uw huis kunt installeren, is een warmtepomp ook ideaal voor bijvoorbeeld kantoren en de glastuinbouw. Benieuwd naar meer informatie over een warmtepomp?

Neem contact op

Soorten warmtepompen

Een volledig elektrische warmtepomp, hybride warmtepomp of een ventilatiewarmtepomp… welke warmtepomp past het beste bij uw wensen en situatie? Een volledig elektrische warmtepomp doet alles wat uw cv-ketel ook doet: uw woning verwarmen én warm water leveren. De hybride warmtepomp zorgt ervoor dat uw huis wordt verwarmd en een ventilatiewarmtepomp voor gezonde ventilatie en gebruikt de afgevoerde ventilatielucht bovendien als duurzame, gratis warmtebron voor verwarming en tapwater.

Meer over Van Nes

Duurzame voordelen

Het gebruik van een warmtepomp heeft diverse duurzame voordelen. Zo wordt het gasverbruik minder of helemaal afgesloten, reduceert u de CO2-uitstoot, zorgt u voor een comfortabel binnenklimaat en kan subsidie de aanschaf van een warmtepomp nog aantrekkelijker maken. Naast dat een warmtepomp uw huis verwarmt, is een warmtepomp ook in staat om juist voor koelte te zorgen in de warme zomermaanden. Het is ook mogelijk om warmtepompen te combineren met zonne-energie.

Maak een afspraak

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn erg bekend met de volgende systemen:

Nefit
Nibe
Techneco
LG
Mitsubishi

Warmtepompen & onderhoud

Belangrijk om te weten is dat een warmtepomp onderhoud nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren. Hierdoor weet u zeker dat u de warmtepomp langdurig kunt gebruiken en dat de energiezuinigheid optimaal blijft. Tijdens een onderhoudsbeurt doen wij een algemene controle van de functionaliteiten, meten wij de druk in het bodemsysteem en het verwarmingssysteem, controleren wij het koelmiddel, kijken wij overdrukventielen na en checken wij parameter setting in de software.

Van Nes online

Back To Top