Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

APP-dakbedekking

Een bitumen APP-dakbedekking is één van de meeste gebruikte toepassingen op daken. Het gaat tientallen jaren mee, is bestendig tegen zonlicht en extreme neerslag en u kunt er nog uitstekend op lopen. Dakbanen van APP-bitumen bestaan uit een combinatie van bitumen en plastische kunststof. Bij Van Nes vervangen wij bitumen daklagen of brengen wij juist een hele nieuwe laag aan. Op zo’n manier dat uiteraard alles waterdicht is.

Maak een afspraak

EPDM-dakbedekking

EPDM-dakbedekking is flexibel, duurzaam en recyclebaar. Het grote voordeel van een EPDM-dakbedekking is dat het onderhoudsvrij is en goed bestand is tegen diverse weersinvloeden. Een dakbedekking van EPDM is gemaakt van synthetisch rubber dat wortelbestendig is. Dit maakt een EPDM-dakbedekking de ideale ondergrond voor wat groen op het dak. Met een EPDM-dakbedekking geniet u van een lange levensduur.

Vraag naar de mogelijkheden

Kunststofdakbedekking

Naast een APP of EPDM-dakbedekking, realiseren wij ook kunststof dakbedekkingen. Een kunststof dakbedekking wordt veel gebruikt voor platte of licht hellende daken. Doordat kunststof licht materiaal is, is deze manier van het dak bedekken niet enorm belastend voor de dakconstructie. Een dakbedekking van kunststof is sterk, waterdicht, modern, Uv-bestendig, volledig recyclebaar, milieuvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende maten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak?

Neem contact op

Een goede isolatie van uw dak

Het isoleren van uw dak is een slimme investering. Dakisolatie zorgt voor een flinke besparing op energiekosten. Een goede isolatie houdt de warmte in de wintermaanden in huis en zorgt dat de warmte van de zon in de zomermaanden buiten blijft. Voor iedere situatie is een passende manier om te isoleren. Wij maken alles op maat. Hierdoor is alles op de juiste manier aan te brengen of te leveren.

Van Nes online

Back To Top