Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Zonne-energie

Bij de verbouwing van een bestaande woning of bouw van een nieuwbouwwoning wordt steeds vaker gekozen om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Zonnepanelen vangen zonne-energie op en zetten deze om in stroom. Dit is stroom die u zelf in huis weer kunt gebruiken. Om energie op te vangen hoeft de zon niet per se te schijnen. Ook als het bewolkt is vangen de zonnepanelen energie op en zetten deze om in stroom. Het is dus een zeer duurzame en schone manier van zelf energie opwekken.

Ik wil ook zelf zonne-energie opwekken!

Zonnepanelen of zonnecollectoren?

Naast zonnepanelen zijn er ook zonnecollectoren. Men denkt vaak dat zonnepanelen en zonnecollectoren hetzelfde zijn. Dat is echter niet zo. Zonnepanelen zetten het opgevangen zonlicht om in elektriciteit voor verwarming, verlichting, etc. in uw woning. Zonnecollectoren vangen ook zonne-energie op, maar zetten de warmte van de zon om in warm water. Bij zonnecollectoren wordt er ook vaak gewerkt in combinatie met een zonneboiler waarin het warme water wordt opgeslagen.

Ook zonnecollectoren in huis? Neem contact op!

PVT panelen

Naast zonnepanelen en zonnecollectoren om zonne-energie op te vangen, zijn er ook PVT panelen beschikbaar. De PVT panelen staan ook wel bekend als een vorm van een zonneboiler of buitenunit van een warmtepomp. De PVT panelen bieden eigenlijk de optie van zonnepanelen en zonnecollectoren in één. Met de PVT panelen vangt u dus met dezelfde collector warmte én stroom op. Vandaar dat dit momenteel een populaire keuze is!

Maak een afspraak met onze vakmensen

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn erg bekend met de volgende systemen:

Solar Edge
Panasonic
LG
Luigi
HRSolar
Nefit zonneboiler
Nibe

Onderhoud van zonne-energie installaties

Bij Van Nes gaan wij altijd voor een nette oplevering en een kwalitatieve (zonne-energie) installaties voor onze klanten. Naast een volledige installatie van de duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, zonnecollectoren of PVT panelen, hechten wij ook veel waarde aan het onderhoud van de installaties. Door het regelmatig onderhouden van installaties zorgen wij ervoor dat de installatie lang meegaan en u comfortabel kunt wonen. Onze vakmensen vertellen u graag meer over zonnepanelen, zonnecollectoren en PVT panelen om de juiste keuze voor u te bepalen.

Van Nes online

Back To Top