Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Doe interieurinspiratie op tijdens een gezellige Livingshower!

Geen babyshower of bridalshower, maar een Livingshower! Een feestje helemaal in het teken van interieur. Wie wil dat nou niet? Dat dacht onze interieurstyliste Lisa ook en daarom introduceren wij nu de Van Nes Livingshower!

Facts & figures over de Van Nes Livingshower

Wat? De Van Nes Livingshower staat eigenlijk helemaal in het teken van interieurinspiratie. Onze interieurstyliste maakt er echt een feestje van door diverse tijdschriften klaar te leggen waarmee u uw moodboard kunt creëren. Niet zeker welke interieurstijl bij u past? Of een specifieke ruimte in huis waar u voor op zoek bent naar interieuradvies? Ook hier helpt Lisa u graag bij tijdens de Livingshower.
Wie? Voor iedereen die op zoek is naar interieurinspiratie en tegelijkertijd wil bijkletsen met vriend(inn)en en familie.
Waar? In ons Inspiratiehuis in Noordwijkerhout.
Wanneer? Wanneer u wil! Vul het onderstaande formulier in en dan plant Lisa met u een passende datum in.

Lisa: “Ik ben gek op interieurstyling, maar ook event styling. Hier ontstond eigenlijk het idee voor de Livingshower! Ik kleed de ruimte helemaal aan, zet hapjes en drankjes klaar. Het wordt een onvergetelijke middag!”

Een Livingshower reserveren?

Wij snappen heel goed dat u zin heeft in een Livingshower! En dat komt goed uit, want u kunt u nu aanmelden voor een eigen Van Nes Livingshower met 5 medegasten voor 20,- p.p.

Van Nes Livingshower
Back To Top