Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Experts met water, gas en riolering

De loodgieters van Van Nes weten wel raad met installaties op het gebied van tapwater, gas en rioleringen. Water, gas en riolering vormen de basis van het comfort in uw woning of kantoor. Een goede installatie is daarom erg belangrijk. Net zo belangrijk als het blijvende onderhoud. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden voor installatie of onderhoud te bespreken.

Maak een afspraak

Installatie waterontharders

Geen kalkaanslag meer op douchewanden of kranen. Minder gebruik van was- en schoonmaakmiddelen. Een besparing op uw energierekening. Langere levensduur van apparatuur. Zacht water. Allemaal voordelen van een installatie van een waterontharder. Of u nu een waterontharder thuis of bij uw bedrijf wilt plaatsen. Wij hebben voor elke toepassing een passende waterontharder. Het moderne design en de uitgebreide technologie zorgen ervoor dat u na de plaatsing van een waterontharder niet meer anders wilt. Zeg kalk maar gedag!

Meer over Van Nes

Zonne- en warmwaterboilers

Onze loodgieters zijn ook gespecialiseerd in de plaatsing van zonneboilers en warmwaterboilers. Het voordeel van een zonneboiler? Het vermindert uw energieverbruik voor warm water met ongeveer de helft. Daarnaast beperkt u de CO2-uitstoot aanzienlijk. Een warmwaterboiler zorgt ervoor dat een bepaalde hoeveelheid leidingwater wordt opgeslagen en op temperatuur wordt gehouden. Als energiebron kan een warmwaterboiler elektriciteit gebruiken, maar ook een duurzame koppeling met duurzame energiebronnen is een van de mogelijkheden.

Neem contact op

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn erg bekend met de volgende systemen:

HR Solar
Eco Match
Nefit zonneboiler
Itho Daalderop elektrische boiler

Onderzoeken naar Legionella

De Legionellabacterie is een gevaarlijke bacterie die kan voorkomen in douches of sproeisystemen. Deze bacterie houdt van stilstaand warm water. Het inademen van de bacterie kan zorgen voor longklachten. Daarom is het belangrijk om preventief onderzoek te doen naar Legionella. Iets waar wij u graag bij ontzorgen. De loodgieters van Van Nes weten hoe ze de Legionellabacterie het beste kunnen opsporen en houden uw drinkwater schoon.

Van Nes online

Back To Top