Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Alle soorten cv-installaties

Een warm huis. Daar weten wij bij Van Nes alles van. Wij hebben een groot assortiment (design)radiatoren, wandverwarmingen, badkamerradiatoren of convectoren. Alle soorten, maten en kleuren zijn leverbaar. Of u nu kiest voor een witte designradiator of een zwarte radiator in de badkamer. Wij hebben het allemaal! Daarnaast is het ook mogelijk om uw woning te voorzien van vloerverwarming. Onzichtbaar, maar toch heel comfortabel. Benieuwd welke verwarming bij u het beste past? En welke capaciteit u nodig heeft?

Neem contact met ons op

Cv-ketels & warmtepompen

Een nieuwe cv-installatie nodig? Dan komen er genoeg vragen op u af. Gaat u voor een traditionele centrale verwarming of kiest u gelijk voor een duurzame oplossing zoals een warmtepomp? Waar een cv-ketel heel vertrouwd in de oren klinkt, speelt een warmtepomp nog verder in op duurzaamheid. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt hier een bruikbare temperatuur van. Met een warmtepomp gaat de CO2-uitstoot omlaag en wordt uw gasverbruik verlaagd of volledig afgesloten. Voor welke cv-installatie gaat u?

Maak een afspraak

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn erg bekend met de volgende systemen:

Nefit Techneco
Bosch Nibe
Intergas Instamat
Remeha Radson
Jaga Vasco
Brugmann DRL radiatoren

Inregelen van cv-installaties

Is het in de badkamer altijd enorm warm en in de keuken juist ijskoud? Of duurt het heel lang voordat de woonkamer de temperatuur heeft die u graag zou willen? Tijd om uw cv-installatie te laten inregelen! Belangrijk om niet te vergeten. Het inregelen van een cv-installatie levert namelijk een besparing op van uw gasverbruik, zorgt ervoor dat warmte beter wordt verdeeld en verlaagt de CO2-uitstoot. Ga voor een optimaal gebruik en laat onze installateurs uw cv-installatie inregelen.

Van Nes online

Back To Top