Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Wand- en vloertegels

Wilt u een moderne, klassieke of kleurrijke ruimte creëren met tegels? Leuk! Kom eens langs in ons Inspiratiehuis. Hier vindt u onder andere een groot assortiment wand- en vloertegels. Of u nu op zoek bent naar hoogglans tegels, houtlook tegels, natuursteen tegels of betonlook tegels, kleine of grote tegels. Bij ons vindt u alles van alle merken onder één dak.

Kom eens langs

Wand- en vloertegels

Naast dat tegels in een badkamer wordt toegepast, gaan we tegels ook weer steeds vaker in woonkamers zien. Een tegelvloer is geschikt voor elke ruimte en door de toepassing daarvan voelt een huis al snel rustig en ruimtelijk aan. Daarnaast is een tegel superhandig om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en heeft u echt lang plezier van de tegelvloer. Tegels zijn in verschillende patronen te leggen, waardoor wij alle stijlen kunnen realiseren.

Meer inspiratie

En meer!

Natuurlijk kunnen wij ook portieken, bedrijfsruimten of tafels voorzien van tegels. Wij hebben alle materialen in huis om van uw project een echte eyecatcher te maken. Alles wordt op maat, aan de hand van uw wensen gemaakt. Eerst zien hoe de tegels in de ruimte uitkomen? Geen probleem! Met ons programma maken wij 3D-tekeningen waardoor u direct een realistisch beeld van de ruimte krijgt.

Neem contact op

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn officiële dealers van de onderstaande merken.

Roca
Colorker
Sant’ Agostino
Aparici
Mosa
Villeroy & Boch

Tegelinspiratie in ons Inspiratiehuis

In ons Inspiratiehuis hebben wij diverse tegelwanden staan om de tegels in het echt te bekijken. Ook hebben wij verschillende opzetten staan, zodat u kunt kijken hoe tegels in combinatie met meubels in een ruimte staan. Voor iedere stijl hebben wij de juiste tegels in alle kleuren staan. Zien wij u binnenkort in het Inspiratiehuis in Noordwijkerhout?

Van Nes online

Back To Top