Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Dakgoten van zink- en koperwerk

Een woning is niet compleet zonder een dakgoot. Die vangt het regen- en smeltwater op en voert dit water af via een afvoerpijp naar de riolering, regenton of put. Dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals zink en koper. Dit zijn tijdloze materialen waarbij ouderwets vakmanschap is vereist. Dit is bij Van Nes vanzelfsprekend. Wij zorgen dat de dakgoot met het juiste materiaal bij u wordt gerealiseerd. Naast zink- en koperwerk kunnen wij dakgoten ook met andere materialen, zoals kunststof, inplakken.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Zink en koper handwerk

Zink en koper werden vroeger vaak gebruikt om gebouwen af te werken. Daarom zien we het tegenwoordig vaak bij historisch gebouwen in de vorm van een zinken of koperen dakgoot of dakbekleding. Het zijn prachtige materialen die aan iedere woning een ambachtelijke, authentieke uitstraling geven. In onze eigen werkplaats kunnen wij unieke toepassingen maken van zink en koper. Hierdoor zorgt u voor een prachtige toegevoegde waarde aan uw woning.

Meer weten? Maak een afspraak

Verschillende soorten dakbekleding

Iedere woning of ieder gebouw beschikt over dakbekleding. Het is een essentieel onderdeel van de woning of het gebouw. Naast dakgoten worden zink en koper ook vaak toegepast voor de bekleding van daken. Zo zijn er verschillende soorten dakbekleding waar u uit kunt kiezen:

Roeven dakbekleding
Velzen dakbekleding
Zinken dakbekleding
Koperen dakbekleding

Duurzaam materiaal

Niets is zo fijn als materialen in en rondom uw woning lang meegaan en daarnaast ook weinig onderhoud nodig hebben. Naast een authentieke uitstraling heeft zink niet veel onderhoud nodig. Koperwerk is duurzaam en heeft een zeer lange levensduur. Doordat koper goed bestand is tegen corrosie, gaat koper gemiddeld wel 80 jaar mee! Heeft u uw keuze al gemaakt tussen zink en koper?

Van Nes online

Back To Top