Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Gashaarden van kwaliteit

Op zoek naar een échte sfeermaker voor in huis? Kies voor een gashaard. Naast een optimale beleving van warmte, sfeer en comfort, zorgen de nieuwe innovatieve haarden ook voor duurzaamheid op het gebied van energiebesparing of het gebruik van propaangas. De juiste keuze voor een gashaard is maatwerk en afhankelijk van uw woning, de grootte van de te verwarmen ruimte en uw persoonlijke smaak. Gaat u voor een inbouwgashaard, vrijstaande gashaard of vrijhangende gashaard?

Maak een afspraak

Houtkachels

Een houthaard is voor veel mensen het toppunt van gezelligheid. De geur, het geluid van een knapperend haardvuur maar ook de directe warmte, brengen veel sfeer en beleving in een ruimte. Tegenwoordig zijn houtkachels door diverse innovaties ook een stuk efficiënter en milieuvriendelijker geworden. Benieuwd welke houtkachel het beste bij uw situatie past? In het Inspiratiehuis vertellen wij u graag meer over houtkachels.

Kom langs in het Inspiratiehuis

Elektrische haarden

100% elektrisch, geen traditionele brandstoffen en minder CO2-uitstoot… Maak kennis met onze elektrische open haarden! Met een elektrische haard geniet u van een levendig vlammenspel zonder dat u een schoorsteen in uw woning nodig heeft. De techniek en de warmte van de haard zorgen voor veel sfeer in huis. Naast dat onze elektrische haarden verkrijgbaar zijn als fronthaard, kunt u ook kiezen voor een 2-zijdige haard of 3-zijdige haard.

Meer inspiratie

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn officiële dealers van de onderstaande merken.

Dru Fire
Global Fires
Spartherm
Dik Geurts

Open haarden in ons Inspiratiehuis

Gaat u voor een gashaard, houtkachel of elektrische haard? De eerste vraag die belangrijk is bij de aanschaf van een open haard. Kom langs in ons Inspiratiehuis, wij laten u graag alle mogelijkheden zien en helpen u graag om erachter te komen welke open haard bij u en uw interieur past. Sfeer is alles!

Van Nes online

Back To Top