Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Ontspannen in een sauna

Een sauna is een ruimte waar u helemaal tot rust komt. Wanneer u thuis een sauna neer wilt zetten, kunt u kiezen voor een Finse sauna, combi sauna of een infrarood sauna. Een Finse sauna is de bekende traditionele sauna die is voorzien van een kachel waarbij u zelf de temperatuur bepaalt. Een infrarood sauna zorgt voor de versoepeling van spieren. Liever van beiden gebruikmaken? Kies dan voor een combi sauna!

Neem contact op

Sunshower: voel wat licht kan doen

Met een sunshower ontdekt u de kracht van zonlicht en infrarood in uw eigen douche. Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant en zorgt voor energie. Zonlicht maakt op een natuurlijke manier vitamine D aan en zorgt voor een gezond tintje. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren. Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij u de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag weer.

Meer inspiratie

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn officiële dealers van de onderstaande merken.

Sunshower
Xenz
Novellini

Stoomcabines op maat

Ook een stoomcabine zorgt voor ultieme ontspanning in de badkamer. Een stoomcabine bevordert een goede bloedcirculatie, zorgt dat spieren ontspannen, maakt luchtwegen vrij en reinigt uiteindelijk uw huid. Bij Van Nes bieden wij standaard cabines aan en maken wij stoomcabines helemaal op maat. Op deze manier kunnen wij de stoomcabine zo maken dat het perfect in uw ruimte wordt geïntegreerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we kennismaken om de ideeën te bespreken.

Van Nes online

Back To Top