Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Lekker opbergen in een kast op maat

Een kast is een belangrijk onderdeel in ieder interieur. Zonder kasten is er geen ruimte om spullen op te bergen. Een kast brengt rust in het interieur door opbergruimte te creëren. Wilt u zelf bepalen hoeveel opbergruimte u in de kast heeft en hoe de kast eruit komt te zien? Dat kan als u de kast volledig op maat laat maken! Van een inloopkast en dressoir tot boekenkast en kledingkast. Ieder soort kast maken wij volledig op maat aan de hand van uw wensen.

Maak een afspraak

Maak uw interieur compleet

Meubels op maat zijn ideaal als u van uw interieur één geheel wilt maken. Voor iedere interieurstijl is een keuze te maken uit diverse materialen en soorten afwerkingen van het meubel op maat. Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee! Op basis van uw wensen en interieurstijl adviseren wij u natuurlijk graag over het perfecte meubel op maat in uw interieur. Ervaar de mogelijkheden, materialen en afwerkingen in ons Inspiratiehuis. Hier kan ons team ook direct al uw vragen beantwoorden en geven wij persoonlijk advies.

Meer inspiratie

Bureau voor al het werk

Overal mappen, papieren en andere belangrijke document voor uw werk op tafel liggen? Dat is verleden tijd met een op maat gemaakt bureau! Extra opbergruimte? Zo geregeld. Een groter werkblad? Dat kan. Een bureau op maat is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens super functioneel. Door een bureau op maat te laten maken, bepaalt u namelijk helemaal zelf de ideale werkruimte voor in huis, geheel passend bij de rest van uw interieur. Wordt het industrieel, landelijk of toch modern?

Neem contact op

Bestel uw meubel op maat bij Van Nes

Bij het realiseren van meubels op maat gaan wij altijd voor de beste kwaliteit zodat wij een meubel creëren waar u lang plezier van zult hebben. Bent u benieuwd wat de opties zijn? Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Of heeft u het meubel al helemaal in gedachten? Maak een afspraak en dan zien wij u graag snel in ons Inspiratiehuis in Noordwijkerhout!

Van Nes online

Back To Top