Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

WTW-ventilatie

Gemiddeld brengt u 20 uur van uw tijd binnen door. In huis, op het werk of op school. In alle ruimtes is frisse lucht belangrijk. Ventilatie installaties zorgen ervoor dat u binnen profiteert van gezonde lucht. Neem bijvoorbeeld een WTW-ventilatie, ook wel bekend als ‘Warmte Terug Winning’ ventilatie. Een WTW-ventilatie heeft twee ventilatoren en een warmtewisselaar die ervoor zorgen dat de warmte uit de afgevoerde ventilatielucht wordt teruggewonnen. Het voordeel? Deze lucht wordt gebruikt om verse binnenkomende lucht te verwarmen.

Benieuwd naar meer?

Mechanische ventilatie

Wilt u een mechanische ventilatie plaatsen? Ook daar weten onze installateurs alles van. Het belangrijkste doel van een mechanische ventilatie is het vervoeren van vervuilde lucht en de vervuilde lucht in huis te vervangen voor frisse lucht. Met een mechanische ventilatie weet u zeker dat er in uw huis voldoende wordt geventileerd en geniet u van een optimaal binnenklimaat.

Neem contact op

Frisse scholen

Een schoolgebouw met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu als we kijken naar luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. Dat is een frisse school. Het levert een bijdrage aan een duurzame wereld en zorgt voor een statement aan leerlingen en de omgeving. Hoe u uw schoolgebouw een fris karakter geeft? Wij gaan graag met u in gesprek om de wetgeving, regels en mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn erg bekend met de volgende systemen:

Stork ventilatie
Itho Daalderope
Duco Ventilatie
Ned Air
Orcon Plafond WTW
Jaga zone ventilatie

Luchtverwarming

Liever een ventilatiesysteem en verwarming in één systeem verwerken? Kies dan voor een luchtverwarming. Luchtverwarming is een interessant oplossing voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten die aan de strenge eisen van ventilatie moeten voldoen. Het plaatsen van een luchtverwarming zorgt ervoor dat u naar een ventilatiesysteem ook nog een airconditioningsysteem kunt toevoegen? Onze installateurs geven u graag advies.

Van Nes online

Back To Top