Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Ultieme luxe en ontspanning

Ultieme luxe en ontspanning. Een ruimte waar u helemaal tot rust komt, maar dan gewoon bij uw thuis. Dat is wat iedereen verdient, vinden wij bij Van Nes. Wij ontwerpen zorgvuldig de wellnessruimte waar u naar zoekt. Het toevoegen van specifieke producten geeft een luxe gevoel.

Ga voor ultieme luxe

Een fijn interieur

Het gevoel van een interieur creëren waar u naar zoekt. Dat is onze expertise. Een interieur is niet compleet zonder de juiste aankleding. Van raamdecoratie, tegels en behang tot vloeren, kasten, open haarden en complete badkamers. Ons vloerenassortiment bestaat uit pvc, vinyl, tapijt, tegels en laminaat. Inbouwkasten, kledingkasten en boekenkasten maken wij op maat voor iedere ruimte. Door ons grote assortiment hebben wij verschillende opties voor iedere interieurstijl.

Neem contact op

Interieuradvies

Elk interieur is uniek, zo ook dat van u. Hier adviseren wij u graag over! Van Nes is van alle markten thuis en ondersteunen u bij alle projecten in huis. Wij zorgen ervoor dat u met comfort woont. Benieuwd? Neem contact met ons op, dan maken we snel kennis met elkaar.

Van Nes online

Back To Top