Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Zoneregeling

Binnen woningen wordt steeds vaker gebruikgemaakt van zoneregeling. Onze vakmensen zorgen dat alle installaties binnen uw woning aan elkaar worden gekoppeld. Denk hierbij aan radiatoren en vloerwarming. Door deze installaties te koppelen aan één regelaar, heeft u volledige controle over alle installaties binnen uw woning, gaat het CO2- en gasverbruik aanzienlijk naar beneden en is per ruimte de verwarming te regelen. Oftewel: een regelinstallatie die onmisbaar is in iedere woning.

Zoneregeling in uw woning? Neem contact op!

Centraal installaties bedienen met gebouwbeheersystemen

Uw woning is voorzien van een tal aan technische installaties. Met gebouwbeheersysteem (ook wel bekend als GBS) beheert u alle technische installaties van uw woning. Met deze regelinstallatie zijn de klimaatinstallaties af te stellen en te optimaliseren én worden storingsmeldingen ontvangen. Dit gebouwbeheersysteem geeft dus in één blik een overzicht van alle technische installaties in uw huis.

Maak een afspraak voor de installatie

Klimaatbeheersing in uw woning

Zoals de naam eigenlijk al verklapt: klimaatbeheersing is het reguleren van de toestand van het binnenklimaat in een bepaalde (afgesloten) ruimte. Op warme zomerdagen heeft het liefst een koele temperatuur binnen en op koude winterdagen wilt u natuurlijk dat de temperatuur een stuk warmer is dan buiten. Door de temperatuur, ventilatie en isolatie op 1 lijn te krijgen is de klimaatbeheersing nodig. Wanneer deze drie factoren optimaal zijn, kunt u genieten van een prettig binnenklimaat in uw woning. Bij Van Nes gaan wij eerst met u in gesprek om de juiste klimaatbeheersing te installeren en te zorgen voor het perfecte binnenklimaat!

Klimaatbeheersing installeren? Neem contact op!

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn erg bekend met de volgende systemen:

Nefit
Evohome
Techneco

Frisse scholen

Het energiegebruik van vele scholen is hoog. Daarom wil de overheid meer frisse scholen creëren in Nederland. Frisse scholen zijn schoolgebouwen met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu als er wordt gekeken naar luchtkwaliteit, comfort, licht en geluid. Maar hoe maakt u van uw schoolgebouw een frisse school? Daar adviseren wij u graag over!

Van Nes online

Back To Top