Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Alle zorgaanpassingen

De badkamer is een ruimte in huis die altijd wordt gebruikt. Toch heeft iedereen een eigen invulling van de badkamer. Zo kan het zijn dat u juist behoefte heeft aan zorgaanpassingen in de badkamer. Glijdt u uit in de badkamer, wilt u zich ergens aan vast kunnen pakken, heeft u een plek in de douche nodig om te zitten, hebben uw spieren warmtestralingen nodig of wilt u als slechtziende veilig de badkamer kunnen gebruiken? Bij Van Nes weten wij wat nodig is om voor uw situatie de juiste zorgaanpassingen toe te passen in uw badkamer.

Maak een afspraak

Voor badkamer, toilet en meer

Wij bieden oplossingen die de zelfredzaamheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroot en tegelijkertijd de zorg door familie, zorgverleners, en therapeuten makkelijker maakt. Van aanpassingen in de douche, bij het bad of tilhulpmiddelen tot hulpmiddelen voor toiletbezoeken. Daarnaast geven wij als specialist ook graag advies over hoe de overige ruimten in een woning aangepast kunnen worden. Het kan bijvoorbeeld beter zijn dat de drempels uit het huis worden gehaald of dat het lichtplan net iets veranderd.

Meer over Van Nes

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn officiële dealers van de onderstaande merken.

Handicare
Hewi

Compleet zorgadvies

Bij Van Nes kunt u terecht voor een compleet zorgadvies. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag langs op locatie om de situatie te bekijken en geven advies over passende oplossingen. Bent u een ergo- of fysiotherapeut? Laten we met elkaar in gesprek gaan om de mogelijkheden voor uw cliënt te bespreken.

Van Nes online

Back To Top