Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Renovatie badkamer en toilet

Denkt u na over het vernieuwen van uw badkamer of toilet? Superleuk! De renovatie van een badkamer of toilet is een project waarbij u direct kunt inspelen op alle moderne faciliteiten en inspiratie haalt uit de laatste trends. Hier helpen onze vakmensen u graag bij. In ons Inspiratiehuis hebben wij badkamerruimtes in diverse stijlen samengesteld, vindt u de materialen van alle merken terug en gaan wij met u in gesprek. De eerste stap naar uw droombadkamer!

Bezoek het inspiratiehuis

Hoe wij werken

De renovatie van uw badkamer of toilet begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek deelt u uw wensen met ons en laten wij zien wat wij kunnen. Daarna komen wij bij u langs om de maten op te meten en de huidige techniek te bekijken. Met deze informatie maken wij een ontwerp en zoeken wij uit welke materialen toepasbaar zijn. Dit werken wij uit in een offerte, die wij toelichten in het eindgesprek. Bent u helemaal blij en mogen wij de opdracht uitvoeren? Dan starten wij met de planning, uitvoering en werken wij toe naar het eindresultaat.

Maak een afspraak

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn officiële dealers van de onderstaande merken.

Hansgrohe Viega
Geberit Laufen
Thebalux Xenz
HSK Novellini
Sanswiss Hewi
Villeroy & Boch

Ontwerp van badkamers op maat

Het ontwerp voor een badkamer of toilet maken wij zelf. Het mooie van onze ontwerpen is dat wij deze volledig in 3D maken. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van hoe de ruimte wordt en hoe de tegels in combinatie met de badkamermeubels uitkomen. 3D-tekeningen maken wij per ruimte, bijvoorbeeld voor uw badkamer of toilet. Daarnaast is het ook mogelijk om een 3D-tekening voor de hele woning te maken, inclusief plattegronden. Superhandig om te hebben en gebruiken!

Van Nes online

Back To Top