skip to Main Content

Een maand vol (interieur)inspiratie, dat is de Oktober Woonmaand! De Oktober Woonmaand is dé maand voor design- en interieurliefhebbers en dat vieren wij groots bij Van Nes. Benieuwd? Alle informatie staat op deze pagina.

Save the date

2 oktober:
Opening Oktober Woonmaand (afgelopen)

We beginnen de maand oktober natuurlijk gelijk met de opening van de Oktober Woonmaand bij Van Nes! Op deze dag genieten we (net zoals vorig jaar) van een bakkie met gebakkie. Komt u ook een bezoek brengen aan ons Inspiratiehuis?

8 & 9 oktober:
Geberit spoeltoilet truck aanwezig (afgelopen)

Tijdens het weekend van de gratis interieuradviezen, is ook de spoeltoilet truck van Geberit aanwezig voor ons pand. In deze truck kan iedereen kennismaken met het Geberit spoeltoilet en delen de mensen van Geberit alle facts & figures. Benieuwd? Kom dan zeker langs!

16 oktober:
Opening Van Nes Huis & chef aanwezig (afgelopen)

We hebben al een aantal keer een preview gedeeld van ons ‘secret project’ en nu kunnen we bekendmaken… dat we op 16 oktober officieel het Van Nes Huis openen! In het Van Nes Huis loopt u door de woonkamer, slaapkamer, keuken, het toilet en eigenlijk álles wat u in huis vindt. Wij zijn er supertrots op! Wilt u erbij zijn op 16 oktober? Meld u aan zodat we weten hoeveel mensen er komen. In de nieuwe keuken zullen ook door twee chefs allerlei heerlijke hapjes worden bereid.

Alle bezoekers ontvangen (zolang de voorraad strekt) een UWwoonboek, gesigneerd door onze stylist Lisa, en deze wordt aangeboden door Kuiper Keukenrenovatie, Janssen Elektrotechniek en Van Nes.

1, 9 & 25 oktober:
Grote winacties online

De Oktober Woonmaand bij Van Nes is niet compleet zonder een aantal te gekke winacties. We hebben drie winacties opgezet die u niet wil missen. De enige hint die we geven is dat het gaat om favorieten van Lisa… Spannend he! Goed om te weten: de winacties verschijnen op het @vannesnl Instagram account.

Oktober Woonmaand Bij Van Nes

Binnenkort online: Shop de Trend

Shop de Trend heeft altijd de laatste trends in huis voor het interieur. Heerlijk online de meeste stijlvolle accessoires, prachtige meubels en het nieuwste behang shoppen. Lisa houdt maar al te lief de laatste interieurtrends in de gaten en zorgt dat ze zo snel mogelijk te verkrijgen zijn in de webshop. Zo kan iedereen een trendy interieur creëren.

Het laatste nieuws over de Oktober Woonmaand

Back To Top