Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls!
De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven de wandbekleding echt het gevoel dat bij Versace hoort. In veel van de prints vind je het karakteristieke (en beroemde) Medusa hoofd terug, dit is hét kenmerk van Versace.

Touch of barok

De Versace behang collectie blaast het barok thema weer nieuw leven in! Het Italiaanse modehuis geeft een moderne, maar wel typische Versace touch, aan dit thema door zowel te werken met pasteltinten als goud, zwart en parelmoer.

Vrolijk en funky

Ben je niet zo’n fan van donkere tinten? Deze prachtige collectie bevat ook veel printjes met vrolijke (pastel)tinten!

Jungle Fever

Een van onze favoriete thema’s binnen de Versace collectie is het Jungle thema. Van parelmoer getinte bladeren tot lekker knallend, ton-sur-ton groen, of juist heel contrastrijk zwart met goud, deze collectie heeft het allemaal.

Less is more

Vind je het leuk om wandbekleding van deze designer in huis te hebben maar wil je het minder opzichtig houden? De Versace collectie bevat ook een meer basic lijn met rustige- en/of effen patronen. Deze basic collectie past in vrijwel ieder interieur!

Natuurlijk bevat de Versace collectie nog veel meer moois! Benieuwd naar meer? Bekijk de gehele collectie hier in onze Shop de Trend webshop.

Meer weten over de laatste interieur trends? Neem contact op met Lisa door te mailen naar lisa@vannes.nl!
Daarnaast zijn de laatste interieur trends nu te shoppen op shopdetrend.nl!

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Orac Decor Wandbekleding

Decoreer je plafond en wanden met premium sierlijsten en ornamenten van Orac Decor. De sierlijsten van Orac zijn direct overschilderbaar,…

Lees meer
Back To Top