Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Orac Decor Wandbekleding

Decoreer je plafond en wanden met premium sierlijsten en ornamenten van Orac Decor. De sierlijsten van Orac zijn direct overschilderbaar, licht van gewicht, stootvast en heel simpel te plaatsen met lijm. Bij Van Nes hebben we veel ervaring met het plaatsen van deze lijsten in allerlei soorten toepassingen. Het is bijvoorbeeld heel mooi om ze te combineren met behang zoals hieronder te zien is.

Valley Loop

Valley Loop is een charmante toevoeging aan de Valley familie met de neo-deco twist en luxueuze bogen die helemaal passen bij de glamour van het Art Deco tijdperk. Samen met Valley en Valley XL kun je de mooiste patronen creëren die je muren helemaal tot leven brengen. Wij weten precies hoe je ze perfect kunt afwerken voor het mooiste resultaat.

3D Wall Panels

Wandpanelen zijn in allerlei soorten verkrijgbaar, dus ook bijvoorbeeld met een 3D structuur zoals hieronder te zien is. De panelen zijn voorzien van een specifieke textuur die zorgt voor een heel speels licht- en schaduweffect. Maak een statement door een hele wand met een 3D patroon te bekleden, of houd het juist wat minimalistischer door alleen een strook te plaatsen in een ton-sur-ton tint!

Cubi

Fan van vierkant of strakke vormen? Dan zijn deze Cubi wandtegels echt perfect. Op de vierkante wandtegels zitten verschillende vierkantige vormen. De Cubi is in 2 variaties te krijgen, door deze gemengd te gebruiken ontstaat er een mooie en unieke wand- of plafondbekleding. Er gaan 9 Cubi’s in een vierkante meter. Het is dus erg eenvoudig om een gedeelte of een hele muur te bekleden met de Cubi.

Meer weten over de laatste interieurtrends? Neem contact op met Lisa door te mailen naar lisa@vannes.nl!
Daarnaast zijn de laatste interieurtrends nu te shoppen op shopdetrend.nl!

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top