Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa

Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit is dan de kleur voor het aankomende jaar. Hiervoor komen internationale ontwerpers samen om te bespreken wat het komende jaar het leven zal beïnvloeden en vormgeven. De Flexa kleurexperts hebben de afgelopen 20 jaar de wereldwijde inzichten vertaald naar een Kleur van het Jaar die past bij de stemming van dat moment. Sweet Embrace™ is een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt.

Over Sweet Embrace™

Geïnspireerd door de zachtheid van veren en de subtiliteit van avondwolken, kan de Kleur van het Jaar een gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid brengen in onze woon- en werkruimtes.

Het is een delicate tint die met het licht van kleur verandert, maar die altijd warmte in een ruimte brengt. De Flexa Kleur van het Jaar is niet alleen een subtiele en verfijnde op zichzelf staande tint, maar vormt ook een solide basis voor een groot aantal andere tinten.

Sweet Embrace™ combineren met andere kleuren

Met de 3 samengestelde kleurpaletten van Flexa verander jij je huis in precies de plek die je nodig hebt…

  • Een warm kleurverhaal: “Van mediterrane klei tot Afrikaans zand, deze wereldse aardetinten voelen vertrouwd en geruststellend aan.”
  • Een kalm kleurverhaal: “Van saliegroen tot zeeblauw, door deze vloeiende tinten voelen we ons op ons gemak en helpen ons om te ontspannen.”
  • Een vrolijk kleurverhaal: “Deze zachte pasteltinten geven elke kamer een helder, modern en speels gevoel, van zonnegeel tot vederroze.”

 

Interieur- en kleuradvies van Van Nes

Een zachte vergrijsde, positieve lichtroze basiskleur brengt een warm en comfortabel gevoel van thuishoren tot leven. Wat weer helemaal past bij het hoofdthema van 2024: Een plek waar je je thuis voelt. Lisa zal dan ook de aankomende tijd Sweet Embrance™ zeker gaan verwerken in haar interieuradviezen. Plan dus een afspraak in met Lisa om samen al uw woonwensen te bespreken (met of zonder Sweet Embrace™).

Meer inspiratie

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer

Orac Decor Wandbekleding

Decoreer je plafond en wanden met premium sierlijsten en ornamenten van Orac Decor. De sierlijsten van Orac zijn direct overschilderbaar,…

Lees meer
Back To Top