Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Installatiebedrijf Van Nes

Leuk! U heeft de nieuwe website van Installatiebedrijf Van Nes gevonden.
De nieuwe generatie is er helemaal klaar voor! Om u kennis te laten maken met de nieuwe generatie, hebben wij installatiebedrijf Van Nes een nieuw en fris uiterlijk gegeven. Natuurlijk blijft de kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Wij hebben échte vakmensen in huis en helpen u graag op het gebied van techniek, design, interieur & wellness en service & onderhoud.

Meer over installatiewerk en techniek

Wonen met comfort

Peter van Nes startte in Noordwijkerhout Smederij Van Nes. Nu, 60 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een installatiebedrijf met een prachtig Inspiratiehuis. Van Nes is én blijft een echt familiebedrijf. U herkent dit aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes.

Ieder familielid heeft een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar styling en design skills voor het hele interieur. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de technieken en het service & onderhoud.

Meer over service & onderhoud

Meer Van Nes

Benieuwd wat u op onze nieuwe website kunt vinden? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel een kijkje op de onderstaande pagina’s, neem contact met ons op door te bellen naar 0252 37 64 69 of kom eens langs in het Inspiratiehuis.

Van Nes online

Back To Top