Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Interieurtrend: behang

Interieurtrend: behang

Groen, wit of toch donkerblauw? Eén kleur op de muur is echt verleden tijd. Behang of wandbekleding mag weer en wij zijn er al helemaal dol op! Er zijn twee soorten behang die eruit springen in deze trend, namelijk: behang met structuur en printbehang.

Behang met structuur

In onze blog met interieurtips voor 2020 hadden we het al over het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur. Deze trend wordt eigenlijk een beetje gecombineerd met deze interieurtrend, want er is nu ook behang van schelpen gemaakt. Dit geeft een unieke look aan uw interieur en geeft dimensie aan de ruimte. Een echte eyecatcher in uw huis? Ga voor leren behang! Behang van leer? Jazeker! De structuur van het leer ziet er in ieder licht anders uit en trekt echt de aandacht naar zich toe.

Printbehang

Vergeet ook zeker het behang met prints niet! Dit is vaak een gewaagde keuze om te maken, want het is een patroon, vaak met een aantal kleuren, en daarom kiest men liever voor de veilige optie. Maar het mag vandaag de dag wel wat uitbundiger. Geef uw interieur een nieuwe uitstraling met een prachtig printbehang. Een print wat wij steeds vaker zullen zien de komende periode is een citroenenprint. Heel zomers en fris. Zo hebben wij de nieuwe collectie van Cole and Son beschikbaar waar zij een ode geven aan het citroenenprint.

Inspiratie op doen? Bezoek ons Inspiratiehuis!

In Noordwijkerhout zit ons Inspiratiehuis en hier komen echt alle diensten van Van Nes samen. Lisa gaat graag met u in gesprek om samen met u tot een passend interieuradvies te komen, volledig op basis van uw wensen. Van de indeling van de verschillende ruimtes tot de selectie van gordijnen en behang voor op de muur. Maak direct een afspraak met Lisa door een e-mail te sturen naar lisa@vannes.nl of te bellen naar 0252 37 64 69.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top