Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn

In 2020 gaat er een heel nieuw decennium van start. Dit is dus het perfecte nieuwe begin. Net zoals interieurtrends, is er ook voor ieder jaar dé kleur van het jaar! Ieder jaar komen de Flexa-kleurspecialisten, designexperts en architecten bij elkaar om de nieuwste trends te bespreken waar we in het nieuwe jaar mee te maken gaan krijgen. Op basis van deze trends bepalen en introduceren zij dé kleur van het jaar. De kleur van het jaar 2020 is Tranquil Dawn.

Tranquil Dawn: een veelzijdige kleur

Tranquil Dawn is ontstaan doordat de kleurexperts van Flexa zich hebben laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en als verwijzing naar schemering voorafgaand aan de zonsopkomst. En welke kleur is Tranquil Dawn precies? Het is een licht groengrijze kleur. Een heel veelzijdige, rustige kleur. Door de veelzijdigheid van deze kleur, lijkt de kleur op basis van de tinten waar deze mee wordt gecombineerd te veranderen.

Tranquil Dawn in jouw huis

Door de veelzijdigheid van Tranquil Dawn, staat de kleur van jaar 2020 eigenlijk prachtig in iedere ruimte van jouw huis. Doordat de kleur zich eigenlijk aanpast aan de tinten in de ruimte, sluit de kleur perfect aan bij iedere interieurstijl. Van klassiek, modern tot industrieel. In combinatie met een kleurrijke meubels, creëer je met Tranquil Dawn een vrolijke, zonnige sfeer. Maar Tranquil Dawn brengt ook rust in de specifieke ruimte samen met pure, natuurlijke materialen. Als het ware zorgt de kleur van het jaar 2020 ervoor dat de ruimte één geheel wordt.

Advies op maat van Van Nes

Wil je 2020 goed beginnen met een aantal aanpassingen in jouw interieur of woning? Of ben je al helemaal verliefd geworden op de kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn? Daar kan Van Nes bij helpen! Maak een afspraak, kom langs in onze showroom en laat je inspireren door alle mogelijkheden. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies. Van styling tot installatie.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top