skip to Main Content
Sterkste Schakel 2020

Van Nes winnaar van de Sterkste Schakel publieksprijs én de categorie Detailhandel Non-Food

Op vrijdag 13 november zijn wij verrast door de organisatie van de Sterkste Schakel. Zij kwamen langs om twee prachtige prijzen te overhandigen: de Sterkste Schakel publieksprijs & de eerste plaats in de categorie Detailhandel Non-Food. In Noordwijkerhout vloog de confetti door de lucht en wordt het, binnen wat er mogelijk is met de huidige maatregelen, gevierd! “Twee keer winnen, zoals Van Nes, dat is uniek en echt nog nooit eerder voorgekomen”, aldus de organisatie van De Sterkste Schakel.

De Sterkste Schakel 2020

Ieder jaar vindt de uitreiking van dé Rijnlandse ondernemingsprijs, de Sterkste Schakel, plaats. De Grande Finale zou eigenlijk in maart zijn, maar werd in verband met de maatregelen een aantal keer verzet. Op vrijdag 13 november was het eindelijk zover en mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Ons team werd verrast door een camper die kwam aanrijden. Wij waren vereerd dat wij deze twee prijzen in ontvangst mochten nemen. Team Van Nes: “Dat wij de Sterkste Schakel publieksprijs én de eerste plaats in de categorie Detailhandel Non-Food zouden winnen hadden we natuurlijk gehoopt, maar nu is het ook werkelijkheid geworden… daar zijn wij zo blij mee!”

Feestelijke open dag op zaterdag 14 november

Om deze prestatie te vieren, organiseert Van Nes op zaterdag 14 november een speciale open dag in het Inspiratiehuis in Noordwijkerhout. “Iedereen krijgt een lekker ‘bakkie met een gebakkie’, want dat kan bij deze feestelijke dag niet ontbreken bij Van Nes”, zegt Lisa van Nes. Tijdens deze open dag wordt natuurlijk rekening gehouden met de huidige maatregelen opgelegd door de overheid. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 14:00 uur bij Smelterij 37, 2211 SH in Noordwijkerhout.

Meer nieuws

Opening Van Nes Huis

Binnenkort: Opening Van Nes Huis

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog voor jullie heb geschreven, maar vakantie geeft rust en rust…

Lees meer
Kleur Van Het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van…

Lees meer
Back To Top