Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Oktober woonmaand bij Van Nes

Oktober woonmaand bij Van Nes!

Een maand vol (interieur)inspiratie, dat is de oktober woonmaand! De oktober woonmaand is dé maand voor design- en interieurliefhebbers en dat vieren wij groots bij Van Nes. Zo organiseren wij een feestelijke opening, is ons vernieuwde Inspiratiehuis te bewonderen, ontvangt u gratis interieuradvies van Lisa, introduceren wij een nieuw concept én maakt u kans op te gekke prijzen!

1 oktober: Opening van de oktober woonmaand

Oktober gaat van start… en dat betekent dat ook de oktober woonmaand begint! Een maand helemaal in het teken van interieur en gevuld met veel inspiratie, leuke events en te gekke winacties. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

2 oktober: Vrijblijvend interieuradvies van Lisa

Nieuw huis gekocht? Bezig met een verbouwing? Of gewoon toe aan een verandering? Reserveer dan nu een half uur om een vrijblijvend, persoonlijk interieuradvies van Lisa te ontvangen! Lisa is onze interieurstyliste en zit voor u klaar om uw wensen te bespreken en een aantal interieurtips te geven om uw interieur een boost te geven. Schrijf u hier in!

3 oktober: Bewonder ons vernieuwde Inspiratiehuis

Benieuwd naar ons nieuwe Inspiratiehuis en bent u wel toe aan wat interieurinspiratie? Kom dan op zaterdag 3 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur langs in ons Inspiratiehuis. Een hapje en drankje staan voor u klaar. Wij hebben er zin in, u ook?

31 oktober: De allereerste Livingshower bij Van Nes

Nieuw bij Van Nes: de Livingshower! Geen babyshower of bridalshower, maar een Livingshower. Heeft u of iemand in uw vriendengroep een huis gekocht? Dan verdient diegene natuurlijk een prachtige Livingshower met vrienden en familie vol inspiratie voor het nieuwe huis! Meer weten over de Livingshower en aanwezig zijn bij de allereerste Livingshower? Klik hier!

Winacties tijdens de oktober woonmaand

Naast alle activiteiten die wij organiseren door de maand oktober heen, zijn er ook een aantal winacties waar u aan mee kunt doen. Wij hebben een aantal te gekke prijzen geselecteerd. Benieuwd naar onze winacties? U kunt heel eenvoudig deelnemen aan de winacties door ons te volgen op Instagram. Hier verschijnt iedere zaterdag een nieuwe winactie tijdens de oktober woonmaand!

Oktober woonmaand in de stijl van Van Nes

Zoals u kunt zien is er veel te zien, te doen en te winnen bij Van Nes tijdens de oktober woonmaand. Wij nodigen u van harte uit om naar één (of meerdere) van onze activiteiten te komen en natuurlijk mee te doen aan onze winacties. Proost op een mooie oktober woonmaand!

Meer nieuws

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top