Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Een behang met een print, daar kijkt niemand meer van op. Een behang met een print welke is gerealiseerd met touw? Daar zeker wel! De Manila collectie van Arte bestaat uit zes verschillende dessins met ieder hun eigen patroon en kleurenvariaties. Al met al, een collectie waar we graag meer over delen!

De gedachte achter behangcollectie ‘Manila’

Florale tekeningen in combinatie met organische vormen zijn de rode draad door de collectie van Manila. Handmatig plaatst men minutieus touw van verschillende materialen en diktes in patronen waardoor een minimalistische tekening met bijhorend reliëf ontstaat. De vertaling van dit artisanaal precisiewerk naar de wand geeft een zeer verfijnde en gesofistikeerde uitstraling. Manila speelt in op de interieurtrend waarbij men geweven touwen en koorden integreert in diverse toepassingen.

Botanic

Zoals de naam al verklapt is dit design geïnspireerd op een botanische tuin. Het florale patroon (verkrijgbaar in zes kleuren) is ingelegd met touw waardoor de vormen mooi naar vormen komen. Als u goed kijkt, vallen de bladeren in het patroon steeds meer op.

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Spiral

In het Spiral design (verkrijgbaar in drie kleuren) vallen voornamelijk de ronde vormen op. Ook dit behang is ingelegd met touw en dit patroon bestaat voornamelijk uit zachte vormen die in elkaar overlopen. Het is een echt organisch patroon!

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Edge

Recht tegenover het Spiral design staat Edge (verkrijgbaar in zes kleuren). Dit design is ook geïnspireerd op een organisch patroon, maar beschikt over meer rechte hoeken. Dit creëert een natuurlijke, maar toch ook interessante look op de muur.

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Atlas

Gek van de tegellook? Dan is het Atlas (verkrijgbaar in zes kleuren) design voor u! Atlas heeft iets wel van een organisch blokkenpatroon, maar door de ronde vormen in de blokken, oogt het behang toch rustig.

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Flore

Een bloemenprint op de muur is prachtig, maar dat wordt nóg mooier met het Flore design uit deze behangcollectie. Het Flore behang (verkrijgbaar in vijf kleuren) beschikt over een floraal patroon, maar dan ingelegd met touw. Dit zorgt voor een uniek bloemenpatroon. Door het gebruik van licht en donker touw komen de bloemen duidelijk naar voren.

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Tulle

Niet zo’n fan van print, maar wilt u wel een structuur toevoegen op de muur? Het Tulle behang (verkrijgbaar in 14 kleuren) biedt dan de oplossing. Dit behang oogt rustig, maar geeft de ruimte toch meer sfeer met de textuur.

Nieuwste behangcollecties bij Van Nes

Zodra er een nieuwe behangcollectie uit komt, staat Lisa klaar om de stalen te ontvangen en toe te passen in haar interieuradviezen. Van het behang van Arte zult u lang plezier hebben. Het behang is tijdloos en van prachtige kwaliteit. Benieuwd naar de Manila collectie van Arte? Maak een afspraak en bezoek ons Inspiratiehuis!

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top