Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
DRU fires elektrische haard

Nieuw! De 100% elektrische open haard

Een echte liefhebber van de open haard en het knapperende haardvuur, maar is een gashaard of houtkachel geen optie in uw huis? Dan hebben wij de oplossing… een elektrische open haard! Deze nieuwe elektrische open haard van DRU is nu bij ons verkrijgbaar!

Elektrische open haard met levendig vlammenspel

Woont u in een appartement of een woning zonder schoorsteen? Dan kunt ook u een haard in uw woning plaatsen met de 100% elektrische haard van DRU. De haard biedt, net zoals een hout- of gashaard, heerlijke warmte in de woning, maar heeft geen traditionele brandstof nodig, alleen een stekkeraansluiting. Daarnaast zorgen het levendige vlammenspel en het geluid van knisperend hout voor de juiste beleving. Met de Virtuo-Flame® techniek ontstaat een levendig vlammenspel. Het unieke aan deze haard is dat ‘ie niet alleen als fronthaard maar ook als 2-zijdige haard of 3-zijdige haard verkrijgbaar is. Hierdoor kunt u genieten van de haard vanuit meerdere hoeken!

En niet onbelangrijk: Doordat u met de elektrische haard geen traditionele brandstof meer nodig heeft, is er dus minder CO2 uitstoot. Hierdoor maakt u met een elektrische haard ook nog een verantwoorde keuze. Zo creëren we samen een betere wereld.

Over DRU fires

DRU werd opgericht in 1754 en kreeg grote bekendheid door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later zijn ze overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren, is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels heeft DRU een groot assortiment van gasgestookte, houtgestookte en elektrische haarden en kachels.

Elektrische open haard verkrijgbaar bij Van Nes

Wij zijn een DRU haarden dealer. Bij ons zijn gashaarden, houtgestookte en elektrische open haarden verkrijgbaar. De nieuwe elektrische haard is binnenkort ook te bewonderen in onze vernieuwde showroom! Meer weten over de elektrische haard? Wij vertellen u er graag alles over. Maak een afspraak door te bellen naar 0252 37 64 69 of een e-mail te sturen naar info@vannes.nl. Dan vertellen wij u tijdens een afspraak alles over deze moderne, elektrische haard!

Meer nieuws

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top