Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Kleur van het jaar 2021: Brave Ground

Kleur van het jaar 2021: Brave Ground™

De kleurexperts van Flexa en een team van internationale designers zijn eruit… De kleur van het jaar 2021 is bekend: Brave Ground™! Brave Ground™ is een warme, natuurlijke, neutrale kleur die zorgt voor balans in elke ruimte in het interieur.

Brave Ground™: de perfecte basis

Hoe is gekozen voor Brave Ground™ als kleur van het jaar 2021? Op basis van de nieuwste wereldwijde trends is de toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weerspiegelt bepaald. Het is een tint die impact heeft in huizen overal ter wereld. Brave Ground™ is een nude tint en heeft iets weg van beige, bruin en ook grijs. Een kleur die perfect te gebruiken is als basis!

Lisa: “Wat ons inspireert aan de nieuwe kleur van het jaar is dat we kunnen werken uit een gekleurde nude tint als basis.”

Kleurencombinaties met kleur van het jaar 2021: Brave Ground™

Aangezien Brave Ground™ zo’n natuurlijke kleur is, is deze te combineren met diverse kleurpaletten. Hieronder een aantal van onze favorieten:

  • Timeless palet: Brave Ground™ in combinatie met andere tijdloze, natuurlijke tinten, zoals lichtgrijs en donkerblauw.
  • Creëer warmte: Brave Ground™ in combinatie met opvallende kleuren om een warm geheel te creëren, zoals rood en roze.
  • Zachte, natuurlijke, rustgevende tinten: Brave Ground™ in combinatie met een aards kleurpalet voor een warme, verwelkomend gevoel.

Interieuradvies van Van Nes

Lisa is helemaal fan van de kleur van het jaar 2021! Toe aan een verandering in uw interieur of woning en ook heel enthousiast over de kleur van het jaar: Brave Ground™? Van Nes helpt u graag! Maak een afspraak, kom langs in ons Inspiratiehuis en laat u inspireren door alle mogelijkheden. Lisa voorziet u graag van een persoonlijk interieuradvies!

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top