Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Opening Van Nes Huis

Binnenkort: Opening Van Nes Huis

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog voor jullie heb geschreven, maar vakantie geeft rust en rust geeft ruimte voor creativiteit. De coronaperiode heeft veel bewegingen met zich meegebracht, zoals collecties die niet uitkwamen en voor het eerst in jaren sloegen we met zijn alle een heel seizoen over. Gelukkig gaf het ook een nieuwe draai aan de trends in interieurland. We zaten namelijk op een piek van kleurgebruik, met bijzondere prints en materialen waarbij je alles kon mixen en matchen. Maar op moment dat er angst komt voor een economische crisis komen we weer terug in een kleurenpalet van rust. De nude tinten zijn terug van weggeweest en we hebben de kleurige prints ingeruild voor offwhite, teddy stoffen, bouclé en ton sur ton. We zagen het vorig jaar al aankomen: laten we een toegankelijk huis creëren met een oases van rust en bijzondere materialen, maar wel een ton sur ton kleurenpallet, toegankelijk voor iedereen. En het is gelukt!

Het Van Nes Huis

Terwijl ik de ELLE badkamer special lees op mijn strand bed tovert dat een lach op mijn gezicht, immers alle aankomende trends voor het seizoen zijn in ons nieuwe Van Nes Huis toegepast. Wat een opluchting dat we ons werk goed hebben gedaan! Een zoektocht naar een balans van kleuren en materialen wat iedereen mooi vind! Best lastig zonder beurs en bezoeken aan onze leveranciers.

Trendkleuren

En hoewel Flexa dit jaar met een lichtblauwe trendkleur kwam (die we natuurlijk ook hebben verwerkt), zullen jullie zien dat het perfect aansluit bij de nude tinten! Een frisse wind en wat kleur kunnen we immers wel gebruiken. Het geelgoud hebben we ook ingeleverd voor de benaming brushed gold, zo hebben we de nieuwste Richmond collectie ingekocht met details als brushed gold pootjes aan de stoelen en de lampen niet te vergeten. Maar ook Hansgrohe maakte zelfs naast hun Axor lijn ook een toegankelijke en betaalbare serie in deze kleur.

Kleur in huis!

We gaan het mat zwarte ook inruilen voor mat wit. De nieuwste kranen kwamen al uit in deze kleur en het duurt niet lang voordat we ook mat witte stalen kozijnen gaan toepassen. Wit is terug van weg geweest, perfect de combineren als basis. Je zult in mijn portfolio geen witte muur vinden. Ik roep altijd: potten witte latex haal je maar bij de bouwmarkt. Gelukkig staat iedereen altijd open voor advies en bij iedereen past wel een mooie kleur. Vaak kun je het al inschatten in welke outfit iemand binnen komt lopen, wat voor style diegenen mooi vindt. Het is de kunst om het goed over te brengen en als je durft krijg je het interieur van je dromen!
Waarbij de klant altijd tegen mij zegt: Lisa, ik had dit zelf nooit zo bedacht. Leuk toch? Daarvoor kom je immers bij Van Nes! Originaliteit is heel erg belangrijk.

Kom het Van Nes Huis bewonderen op 16 oktober

Wij hopen met ze alle jullie te kunnen inspireren en laten zien hoe mooi het is als een woning doorloopt in een bepaalde style.
Daarom nodigen wij jullie allemaal van harte uit om op onze opening te komen 16 oktober. Vanaf 10:00 uur zijn wij aanwezig, is er een chef in onze eigen Van Nes keuken gemaakt door onze partner Kuiper Keukens. Iedereen zal hoe dan ook verrast worden door de mogelijkheden en materiaalgebruik.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top