Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van Flexa zelf zeggen: “Deze kleur brengt een frisse wind door elk huis.” En bij Van Nes zijn we al fan!

Over Bright Skies™

Ieder jaar wordt door Flexa de hulp ingeroepen van een panel internationale designexperts. Met het kiezen van de Kleur van het Jaar doet Flexa een eigen trendvoorspelling voor het gehele jaar 2022. Tijdens het selecteren van de Kleur van het Jaar werd duidelijk dat de rol van het huis het afgelopen jaar écht veranderd is. De natuur is daarnaast een belangrijke rol gaan spelen in ieders leven en ook kunst heeft tijdens deze periode voor comfort gezorgd. Dit heeft allemaal een rol gespeeld bij de keuze voor de Kleur van het Jaar 2022… en dat heeft uiteindelijk geleid tot Bright Skies™! Een lichte en luchtige kleur blauw. Een levendige en optimistische kleur.

Lisa: “Ik had al zo’n vermoeden dat er een blauwe kleur de Kleur van het Jaar zou kunnen zijn… en ik had gelijk! Bright Skies™️ is een mooie, frisse kleur en supermakkelijk te combineren met allerlei andere kleuren. Van nude tinten tot pastelkleuren. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken in mijn interieuradviezen!”

Kleurencombinaties met Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Een ruimte in huis een frisse look geven? Kies voor Bright Skies™️! Ook fan van deze kleur, maar nog niet helemaal zeker hoe hij te combineren is met andere kleuren of in uw huis? Daarvoor heeft Flexa een aantal kleurpaletten ontwikkeld:

  • Kleurrijke pastel combinaties: Bright Skies™️ is in essentie natuurlijk een pasteltint en daarom perfect te combineren met andere pastelkleuren. Van roze en geel tot oranje en groen.
  • Haal de natuur naar binnen: De natuur is zo’n belangrijke rol gaan spelen en met Bright Skies™️ haalt u als het ware de blauwe lucht naar binnen. In combinatie met groen, beige, bruin en andere blauwtinten zit u helemaal goed.
  • Uitnodigend klassiek: Zelfs in een klassiek interieur past Bright Skies™️ heel mooi. Combineer de kleur bijvoorbeeld met een donkere taupe en off white tint. Zo oogt Bright Skies™️ rustig, maar toch uitnodigend en uniek.

Lisa: “Bright Skies™️ kan eigenlijk in iedere ruimte in huis en het is ook nog eens dé perfecte kleur voor een babykamer!”

Interieur- en kleuradvies van Van Nes

Lisa kan niet wachten om Bright Skies™️ in haar interieuradviezen te verwerken. En? Bent u al fan? Plan nu een afspraak met Lisa in om samen uw interieurwensen te bespreken (waarin ook Bright Skies™️ verwerkt kan worden). Of kom langs in ons Inspiratiehuis en laat u inspireren door alle mogelijkheden.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top