Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Waterontharder

Waterontharder in huis? Dé oplossing tegen kalkaanslag!

Kalkaanslag, daar zij wij allemaal bekend mee. Het komt vaak voor in huis, bijvoorbeeld in uw badkamer of waterkoker. Wist u dat kalkaanslag zorgt voor een hogere energierekening? Kalk heeft namelijk een isolerende functie en kan zelfs in uw verwarming of boiler gaan zitten. Een waterontkalker biedt de uitkomst en daar vertellen wij u graag alles over!

Hard water?

Bij de benaming ‘waterontharder’ denkt u vast gelijk: “Is het water hard?”. De hoeveelheid kalkaanslag veroorzakende mineralen (calcium en magnesium) in uw leidingwater bepalen hoe ‘hard’ uw leidingwater is. Hoe harder het water, hoe meer kalkaanslag…

Waterontharder installeren in uw huis

Geniet van 100% kalkvrij water door een waterontharder van Omega te laten installeren. Door de installatie van de waterontharder glimt uw badkamer zelfs zonder te schrobben met allerlei chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid, want ook hier heeft kalkaanslag invloed op. Met de waterontharder merkt u na een tijdje merkt dat u minder last heeft van huidirritatie. En zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water door de waterontharder smaakt uw kopje thee of glas limonade veel beter.

Voordelen van waterontharders

Een waterontharder in huis heeft diverse voordelen, zoals:

  • Uw waterkoker, wasmachine en cv-ketel gaan langer mee omdat er geen kalkafzetting meer is.
  • Er komen minder schadelijke chemicaliën in ons kostbare water, want u hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken.
  • Huidproblemen zijn verleden tijd, omdat het kalkvrije water irritatie helpt te voorkomen.
  • Uw waterontharder heeft geen onderhoud nodig. U vult af en toe de zoutvoorraad bij en de computer doet de rest.

Waterontharder laten installeren door Van Nes

Bij Van Nes vinden wij waterontharders in huis echt essentieel. Bestel bij ons een waterontharder van Omega en dan installeert ons vakkundig team uw waterontharder in huis. Zo kunt u genieten van ‘zacht’ in plaats van ‘hard’ water in huis en de alle voordelen zelf ervaren. Meer weten? Neem contact op of maak een afspraak om in ons Inspiratiehuis de opties te bespreken.

Over Omega

David & Marianne Noordam van Omega: “Voor de regio Zuid-Holland kunt u bij onze vestiging in Maasdijk terecht. In een persoonlijk gesprek adviseren we u graag over welke waterontharder bij uw situatie past en we komen het systeem bij u thuis, op kantoor of sauna/zwembad/hotel installeren. Omdat we in de regio gevestigd zijn kunnen we goed inschatten wat de waterhardheid is. Een beetje ontkalken vinden wij geen goede oplossing. Als u kiest voor een waterontharder, kies dan voor één die een 100% kalkvrij resultaat geeft. Onze waterontharders zijn duurzaam en gaan met gemak 20 jaar mee. Wij gaan voor het allerbeste resultaat.”

Meer nieuws

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top