skip to Main Content
Ventilatie In Kantoorgebouwen

Ventilatie in kantoorgebouwen, scholen en woningen

Weer veilig naar kantoor, school en natuurlijk thuis. Dat willen we allemaal. Maar hoe veilig is uw kantoorruimte, school en woning eigenlijk? Naast het handen wassen en 1,5 meter afstand houden is ook de ventilatie binnen het kantoor-, schoolgebouw en uw woning erg belangrijk.

Waarom is ventilatie belangrijk?

Op een werkplek en school zitten mensen vaak dicht op elkaar. Natuurlijk is het met het coronavirus aan te raden om de maatregelen van het RIVM altijd op te volgen: anderhalve meter afstand houden, regelmatig handen wassen, niezen in de mouw en bij klachten thuisblijven. Niet alleen deze maatregelen zijn belangrijk. Ook de ventilatie binnen het kantoorgebouw is van belang. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat wanneer mensen op anderhalve meter een langere tijd in een slecht geventileerde kantoorruimte of schoolplek zit, uiteindelijk toch ziek worden.

Maak het kantoor corona-proof

Naast het regelen van wandelroutes binnen uw kantoor- of schoolgebouw en vaker schoonmaken, is goede ventilatie onmisbaar. Een ventilatiesysteem brengt nieuwe, verse lucht naar binnen en oude lucht naar buiten. Met deze luchtverversing zorgt u ervoor dat eventueel besmette lucht naar buiten wordt afgevoerd en niet opnieuw het gebouw in wordt gecirculeerd.

Altijd gezonde lucht in uw kantoorgebouw

Gemiddeld brengt u 20 uur van uw tijd binnen door. In huis, op het werk of op school. In alle ruimtes is frisse lucht belangrijk, zeker nu. Ventilatie installaties zorgen ervoor dat u binnen profiteert van gezonde lucht. Onze vakmensen en installateurs zijn bekend met systemen zoals: Stork ventilatie, Itho Daalderop, Duco Ventilatie, Ned Air, Orcon Plafond WTW en Jaga zone ventilatie.

Ventilatie installatie van Van Nes

Op zoek naar een passende en veilige ventilatie installatie voor in uw kantoor-, schoolgebouw of woning? Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zorgen dat u en uw medewerkers veilig op kantoor werken. Neem contact op om een afspraak te maken.

Meer nieuws

Kleur Van Het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van…

Lees meer
Jocolino Hansgrohe Handdouche Van Nes

Met de Jocolino handdouche wordt badderen voor kinderen een feest!

Watervrees. Je hoort er niet veel over, maar af en toe krijgen wij bij het realiseren van de badkamer wel…

Lees meer
Back To Top