Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
harlequin nieuwe collectie

OWNTHEROOM met Harlequin Colour 3

Maak kennis met de nieuwe collectie van Harlequin: Colour 3! Deze collectie staat in het teken van avonturen en zelfexpressie en is geïnspireerd door schatten van de zijderoute, lokale ambachten, verleidelijke composities en prachtige patronen. Door de vrolijkheid in huis te brengen, maakt Harlequin het makkelijker dan ooit om een ruimte te creëren die vertegenwoordigt wie u bent. Colour 3 bestaat uit vier verschillende thema’s:

  • Rewild
  • Reflect
  • Retreat
  • Renew

Rewild collectie

Het Rewild thema is gebaseerd op felle, vrolijke tinten. Een infusie van Harissa, Emerald, Azul, Ionian en Amazonia verwarmt en verfrist ons interieur. De ontwerpen van dit thema zijn levendig, gedurfd, ongeremd en vrolijk.

Eén van de behangdessins van de Rewild collectie is de Journey of Discovery. Dit behang staat in het teken van een ontdekkingsreis die handgeschilderd is. De hangende tuinen van Babylon liggen naast de toren van Babel, omringd door geisha’s, godinnen en keizers, sneeuwluipaarden, reuzepanda’s en de mytische Chinese draak. Dit behang brengt veel energie en levendigheid in een ruimte en is in drie verschillende kleur verkrijgbaar. Bekijk ook de Kimiko en Manzara dessins.

Reflect collectie

Een ander collectie uit de Colour 3 is de Reflect collectie. Dit thema is gebaseerd op het snelle leven en donkere organische patronen. Een geweldig behangdessing uit deze collectie is de Mizu. Mizu betekent water in het Japans en is een geweven versie van de traditionele shibori, de vertegenwoordiger van de traditionele tie-dye-methode. Deze print is in drie verschillende kleuren beschikbaar. Naast Mizu heb je ook nog de Dawning collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de omslag van een klein gefragmenteerd Japans boek. In een reeks krijtachtige kleuren lijkt het licht geometrische patroon van Dawning op gebroken licht.

Retreat collectie

De Retreat collectie bestaat uit een rustig palet van natuurlijk elegante kleuren. De klassieke korenbloem en fuchsia roze kleuren gecombineerd met relaxte tinten zoals gebleekt koraal en vijgenbloesem. Deze look creëert persoonlijke ruimtes die rustig, vrolijk en tijdloos zijn.

Eén van de behangen van de Retreat collectie is de Shiruku. Dit is een samensmelting van traditioneel en hedendaagse design, is een grootschalige interpretatie van een traditionele Oezbeekse zijde. Het behang is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar.

Renew collectie

De Renew collectie is gebaseerd op een natuurlijke, lichte en luchtige gloed. Met gedempte elegante en etherische tinten combineert deze met een subtiel gedetailleerd ontwerp. Flourish is een van de opvallend en vrolijke behangdessings uit de collectie van Renew.

Koraal ontmoet botanische elementen in dit grootschalige behang. Dit behang is geïnspireerd op authentieke Aziatische patronen. Door het herhalen van handgeschilderde bloemen om een spoor te creëren dat op het oppervlak is bedrukt in een reeks prachtig zachte tinten. Dit behang is in drie kleuren verkrijgbaar. Bekijk ook de Khorol en Melograno dessins vanuit de Renew collectie.

Kom de nieuwe Harlequin collectie bekijken!

Bent u benieuwd naar de nieuwe collectie van Harlequin? Kom dan de collectie bekijken in ons Inspiratiehuis en laat u meeslepen in de verschillende thema’s van Colour 3. Maak een afspraak en wie weet zien wij u snel!

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top