skip to Main Content
Moooi Wallcovering Collection 2022

Opvallend, uniek & roze! | Moooi Wallcovering collection 2022

Ook dit jaar lanceren Arte en Moooi Wallcovering samen een behangcollectie. De naam? Moooi Extinct Animals! Een interessante naam voor een aantrekkelijke collectie. De collectie heeft namelijk naast diverse prints, ook een pronkstuk… Wij vertellen u er alles over!

Moooi Extinct Animals collectie

De collectie is een hommage aan het leven, de liefde en het geluk. Net zoals de bestaande muurbekleding van Moooi, wordt deze collectie uit onverwachte en luxueuze materialen vervaardigd. De collectie bestaat uit harmonieuze kleuren, die vreugde en evenwichtigheid uitstralen.

Mimic Moth

Er is een specifieke print uit de collectie die we graag uitlichten, namelijk: Mimic Moth! Dit behang is vernoemd naar een recent ontdekt uitgestorven diersoort. Deze “kameleon van de Lepidoptera-familie” fladderde zowel overdag als ’s nachts vrolijk rond, in tegenstelling tot zijn broertjes en zusjes, die nachtdieren zijn. Het behang is 3D en heeft een zachte suèdelook. Het dessin bestaat uit reliëfafdrukken van de Mimic Moth omringd door zijn favoriete bloemen.

Moooi Wallcovering collection 2022

Het pronkstuk: Hortensia Armchair

Het behang in de collectie is uitgebreid met een prachtig pronkstuk, de Hortensia Armchair! Wat begon als een 3D-rendering, eindigde in een stoel die viraal ging op social media. Het was maar een rendering, maar toch leidde het tot veel reacties. Veel positieve, maar ook veel sceptische. Want was het wel mogelijk om zo’n stoel te maken? Andrés Reisinger en Júlia Esqué gingen de uitdaging aan en hebben deze prachtige stoel tot leven gebracht. Het is een échte eyecatcher!

Wist u dat de Hortensia Armchair is gemaakt met meer dan 30.000 bloemblaadjes?

Moooi Wallcovering collection 2022 bij Van Nes

Benieuwd naar de samenwerkingscollectie van Arte en Moooi? Lisa vertelt u er alles over tijdens een interieuradvies. Ook heeft u dan de mogelijkheid om het behang te ervaren in het Inspiratiehuis. Zeker bij dit 3D-behang is dat een ‘must’!

Meer inspiratie

Jocolino Hansgrohe Handdouche Van Nes

Met de Jocolino handdouche wordt badderen voor kinderen een feest!

Watervrees. Je hoort er niet veel over, maar af en toe krijgen wij bij het realiseren van de badkamer wel…

Lees meer
Nieuwe Behangcollectie: Manila Van Arte

Nieuwe behangcollectie: Manila van Arte

Een behang met een print, daar kijkt niemand meer van op. Een behang met een print welke is gerealiseerd met…

Lees meer
Back To Top