Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
nieuwe collectie arte

Ontdek de nieuwste collectie van Arte

De nieuwste collectie van Arte is het themabehang van de Oktober woonmaand De Tangram collectie is een nieuwe collectie die geïnspireerd is op het gelijknamige puzzelspel. Elk dessin lijkt een puzzel. Aan de basis liggen natuurlijke grassen, grof of net heel fijn geweven en met de hand ingelegd tot verschillende patronen. Benieuwd naar meer?

Caprice, Dome & Bounty

Deze dessins zijn geïnspireerd op fijngeweven grassen, met de hand uitgesneden en ingelegde vormen. Door het onregelmatige patroon en het speelse effect wordt een kunstzinnig effect gecreëerd bij het dessin Caprice. Bij dessin Dome wordt er door de geometrische ronde vormen gezorgd voor een zacht maar dynamisch gevoel. Bij Bounty lijkt het net of de palmbladeren steeds hoger reiken door de abstracte geometrische weergave. Alle drie de dessins zijn in negen verschillende kleuren beschikbaar.

Splice & Intarsio

Deze dessins zijn een stuk grover. Beide patronen zijn onregelmatig asymmetrische vormen. Dessin Splice voelt erg natuurlijk aan maar Intarsio, met rechthoeken en vierkanten, lijkt in elkaar geweven. Beide dessins zijn verkrijgbaar in negen kleuren. Gaat u voor een mooie zand kleur of de ocean kleur?

Myriad

De laatste dessins vanuit de nieuwe collectie van Arte kan zeker niet achterblijven, namelijk de Myriad. Dit dessin is een abstracte, tropische print die verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren, namelijk Summer bouquet, Pistachio Pink of Indigo Myth. Wanneer u goed kijkt, ziet u de geweven gewassen terugkomen in de achtergrond. Door het gebruik van een waterverf-effect wordt een zachte touch gegeven aan de exotische bloemen.

Oktober Woonmaand bij Van Nes

Tijdens de Oktober Woonmaand bent u van harte welkom in ons Inspiratiehuis. Hier kunt u de nieuwe collectie van Arte bewonderen. Lijkt het u leuk om een interieuradvies te krijgen? Tijdens de Oktober Woonmaand kunt u een gratis vrijblijvend interieuradvies reserveren op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober. Lisa, Romy en Caroline zitten dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en interieurtips te geven.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top