skip to Main Content
Oktober Woonmaand Bij Van Nes

Oktober woonmaand bij Van Nes: Geslaagde interieuradviesdag en opening Inspiratiehuis

De oktober woonmaand is in volle gang bij Van Nes! Onlangs hebben wij de oktober woonmaand officieel geopend met een prachtige taart, heeft Lisa een hele dag vrijblijvend interieuradvies gegeven en is ons vernieuwde Inspiratiehuis vanaf nu te bezoeken in Noordwijkerhout.

Vrijblijvend interieuradvies van Lisa op 2 oktober

Afgelopen weken kreeg iedereen de kans zich in te schrijven voor een half uur vrijblijvend interieuradvies van Lisa. Wat was het een succes! De plekken zaten snel vol en het was een leuke dag! Er werd advies gegeven voor specifieke ruimtes of Lisa heeft geadviseerd over een bepaalde sfeer voor in huis. En dat allemaal in het vernieuwde Inspiratiehuis, aan de gouden bar!

Opening van het vernieuwde Inspiratiehuis

Zaterdag 3 oktober was het eindelijk zover… de opening van het vernieuwde Inspiratiehuis! Ons team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om het Inspiratiehuis een make-over te geven en wat is het mooi geworden. Op zaterdag stonden hapjes, drankjes en goodiebags klaar en was iedereen uitgenodigd om het Inspiratiehuis te komen bewonderen. We hadden een grote opkomst en hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Wilt u ook een bezoek brengen aan ons Inspiratiehuis? Maak dan direct een afspraak.

Oktober woonmaand bij Van Nes

De hele maand oktober organiseren wij nog veel meer leuke acties. Zo staat er iedere week in oktober een nieuwe winactie op ons Instagram account en maakt u kans om aanwezig te zijn bij de allereerste Livingshower!

Meer inspiratie

Kleur Van Het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van…

Lees meer
Jocolino Hansgrohe Handdouche Van Nes

Met de Jocolino handdouche wordt badderen voor kinderen een feest!

Watervrees. Je hoort er niet veel over, maar af en toe krijgen wij bij het realiseren van de badkamer wel…

Lees meer
Back To Top