Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Oktober woonmaand bij Van Nes

Oktober woonmaand bij Van Nes: Geslaagde interieuradviesdag en opening Inspiratiehuis

De oktober woonmaand is in volle gang bij Van Nes! Onlangs hebben wij de oktober woonmaand officieel geopend met een prachtige taart, heeft Lisa een hele dag vrijblijvend interieuradvies gegeven en is ons vernieuwde Inspiratiehuis vanaf nu te bezoeken in Noordwijkerhout.

Vrijblijvend interieuradvies van Lisa op 2 oktober

Afgelopen weken kreeg iedereen de kans zich in te schrijven voor een half uur vrijblijvend interieuradvies van Lisa. Wat was het een succes! De plekken zaten snel vol en het was een leuke dag! Er werd advies gegeven voor specifieke ruimtes of Lisa heeft geadviseerd over een bepaalde sfeer voor in huis. En dat allemaal in het vernieuwde Inspiratiehuis, aan de gouden bar!

Opening van het vernieuwde Inspiratiehuis

Zaterdag 3 oktober was het eindelijk zover… de opening van het vernieuwde Inspiratiehuis! Ons team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om het Inspiratiehuis een make-over te geven en wat is het mooi geworden. Op zaterdag stonden hapjes, drankjes en goodiebags klaar en was iedereen uitgenodigd om het Inspiratiehuis te komen bewonderen. We hadden een grote opkomst en hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Wilt u ook een bezoek brengen aan ons Inspiratiehuis? Maak dan direct een afspraak.

Oktober woonmaand bij Van Nes

De hele maand oktober organiseren wij nog veel meer leuke acties. Zo staat er iedere week in oktober een nieuwe winactie op ons Instagram account en maakt u kans om aanwezig te zijn bij de allereerste Livingshower!

Meer inspiratie

Nieuw: Philipp Plein

Helemaal fashionable is het nieuwe behang van Philipp Plein. Het behang is van super hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd in Italië…

Lees meer

Badkamer trends 2023

Het gevoel dat je een luxe hotel badkamer binnenstapt, maar dan elke dag. Dat wil toch iedereen? Ons team team…

Lees meer
Back To Top