skip to Main Content
Nu Bij Van Nes: Richmond Interiors

Nu bij Van Nes: Richmond Interiors

Vanaf nu is het mogelijk om naast het interieuradvies van Lisa, ook de volledige ruimte door haar te laten inrichten met meubels van Richmond Interiors! Bent u al bekend met dit prachtige merk?

Over Richmond Interiors

De meubels en accessoires van Richmond Interiors zijn stijlvol, modern en tijdloos. De afgelopen jaren zien we ze steeds vaker in het interieur verschijnen. “Richmond Interiors creëert stijlvolle meubels en woonaccessoires die net zo uniek zijn als u. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, maar inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald. Van Shanghai tot aan New York!”

Interieuradvies en interieurinrichting

De meubels uit de collectie van Richmond Interiors zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en eigenlijk iedere ruimte in uw huis. Lisa geeft u graag een passend interieuradvies om uw interieur helemaal eigen te maken. Lisa: “Met mijn interieuradvies en de meubels van Richmond Interiors zorgen wij dat u in een compleet nieuw huis komt te wonen. Ingericht en al! Van grotere meubels tot accessoires.”

Interieuradvies ontvangen van Lisa?

Bent u op zoek naar iets unieks? Wilt u weer verliefd worden op uw inrichting? Plan dan gelijk een afspraak in met Lisa. Lisa is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen én past deze toe om uw droominterieur te creëren!

Meer inspiratie

Opening Van Nes Huis

Binnenkort: Opening Van Nes Huis

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog voor jullie heb geschreven, maar vakantie geeft rust en rust…

Lees meer
Kleur Van Het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van…

Lees meer
Back To Top