skip to Main Content
Nu Bij Van Nes: Richmond Interiors

Nu bij Van Nes: Richmond Interiors

Vanaf nu is het mogelijk om naast het interieuradvies van Lisa, ook de volledige ruimte door haar te laten inrichten met meubels van Richmond Interiors! Bent u al bekend met dit prachtige merk?

Over Richmond Interiors

De meubels en accessoires van Richmond Interiors zijn stijlvol, modern en tijdloos. De afgelopen jaren zien we ze steeds vaker in het interieur verschijnen. “Richmond Interiors creëert stijlvolle meubels en woonaccessoires die net zo uniek zijn als u. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, maar inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald. Van Shanghai tot aan New York!”

Interieuradvies en interieurinrichting

De meubels uit de collectie van Richmond Interiors zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en eigenlijk iedere ruimte in uw huis. Lisa geeft u graag een passend interieuradvies om uw interieur helemaal eigen te maken. Lisa: “Met mijn interieuradvies en de meubels van Richmond Interiors zorgen wij dat u in een compleet nieuw huis komt te wonen. Ingericht en al! Van grotere meubels tot accessoires.”

Interieuradvies ontvangen van Lisa?

Bent u op zoek naar iets unieks? Wilt u weer verliefd worden op uw inrichting? Plan dan gelijk een afspraak in met Lisa. Lisa is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen én past deze toe om uw droominterieur te creëren!

Meer inspiratie

Kartell Bij Van Nes - Wonen Met Comfort

Kartell meubelen: uniek, veelzijdig & plastic fantastic

Waarschijnlijk bent u ondertussen al bekend met de Kartell by Laufen collectie, maar Kartell ontwerpt op zichzelf ook prachtige meubelen.…

Lees meer
Interieurtrend: Bouclé

Interieurtrend: bouclé

Naast teddy is er momenteel een andere stof ook heel trendy: bouclé. Ook deze trend is weer overgewaaid van de…

Lees meer
Back To Top