skip to Main Content
Interieurtrend Marmer

Nog steeds een grote interieurtrend: marmer

Marmer is eigenlijk niet meer weg te denken uit een interieur. Het is al een weer helemaal terug van weggeweest, maar vooral nu zien we steeds meer nieuwe ontwikkelingen. Van het marmeren keukenblad verschuift de trend langzaamaan naar de marmeren tegels door eigenlijk het gehele huis en behang met marmer print.

De populariteit van marmer

Waar heeft marmer zijn populariteit eigenlijk aan te danken? Deze natuursteen is verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren en soorten. Van zwart met hele opvallende aderen tot heel natuurlijk marmer met lichte aderen. Daarnaast is marmer heel gemakkelijk te combineren met iedere interieurstijl. Het past in een industrieel interieur, maar ook landelijk. Daarom is iedereen zo’n fan van deze prachtige natuursteen!

Marmeren tegels

Steeds vaker worden marmeren tegels gebruikt in badkamers, maar nu zien we ook dat de marmeren tegels van allerlei formaten in een bepaald patroon worden gelegd. Hoe populair de houten visgraatvloer ook is, de marmeren tegels in visgraatpatroon gaan het misschien wel winnen van deze trend. Het mooie aan het leggen van de marmeren tegels in een patroon is dat de aderen van het marmer doorlopen in de verschillende tegels.

Interieurtrend marmer

Behang met marmer print

Naast marmeren tegels gaan we ook behang met een marmeren print steeds vaker zien. Door een behang met een print, zijn er veel mogelijkheden. Zo hebben wij onlangs een project opgeleverd en hierbij een schitterend behang met marmeren print gebruikt. De aderen van het marmer hebben een bijna gouden tint. Hierdoor krijg het behang een unieke uitstraling.

Vergeet ook zeker de accessoires niet! Marmeren vazen, schaaltjes, kandelaren, planken, onderzetters en nog veel meer. Op zoek naar een passend interieuradvies en bent u gek op de marmer trend? Bij het geven van een interieuradvies houden wij altijd rekening met uw interieurstijl en voorkeuren. Neem contact op!

Meer inspiratie

Oktober Woonmaand Bij Van Nes

Oktober woonmaand bij Van Nes: Geslaagde interieuradviesdag en opening Inspiratiehuis

De oktober woonmaand is in volle gang bij Van Nes! Onlangs hebben wij de oktober woonmaand officieel geopend met een…

Lees meer
Interieurtrend: Teddy

Interieurtrend: teddy

Zodra het wat kouder wordt, komen de jassen uit de kast en zeker de teddy jassen. Ze zijn niet meer…

Lees meer
Back To Top