skip to Main Content
Interieurtrend Marmer

Nog steeds een grote interieurtrend: marmer

Marmer is eigenlijk niet meer weg te denken uit een interieur. Het is al een weer helemaal terug van weggeweest, maar vooral nu zien we steeds meer nieuwe ontwikkelingen. Van het marmeren keukenblad verschuift de trend langzaamaan naar de marmeren tegels door eigenlijk het gehele huis en behang met marmer print.

De populariteit van marmer

Waar heeft marmer zijn populariteit eigenlijk aan te danken? Deze natuursteen is verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren en soorten. Van zwart met hele opvallende aderen tot heel natuurlijk marmer met lichte aderen. Daarnaast is marmer heel gemakkelijk te combineren met iedere interieurstijl. Het past in een industrieel interieur, maar ook landelijk. Daarom is iedereen zo’n fan van deze prachtige natuursteen!

Marmeren tegels

Steeds vaker worden marmeren tegels gebruikt in badkamers, maar nu zien we ook dat de marmeren tegels van allerlei formaten in een bepaald patroon worden gelegd. Hoe populair de houten visgraatvloer ook is, de marmeren tegels in visgraatpatroon gaan het misschien wel winnen van deze trend. Het mooie aan het leggen van de marmeren tegels in een patroon is dat de aderen van het marmer doorlopen in de verschillende tegels.

Interieurtrend marmer

Behang met marmer print

Naast marmeren tegels gaan we ook behang met een marmeren print steeds vaker zien. Door een behang met een print, zijn er veel mogelijkheden. Zo hebben wij onlangs een project opgeleverd en hierbij een schitterend behang met marmeren print gebruikt. De aderen van het marmer hebben een bijna gouden tint. Hierdoor krijg het behang een unieke uitstraling.

Vergeet ook zeker de accessoires niet! Marmeren vazen, schaaltjes, kandelaren, planken, onderzetters en nog veel meer. Op zoek naar een passend interieuradvies en bent u gek op de marmer trend? Bij het geven van een interieuradvies houden wij altijd rekening met uw interieurstijl en voorkeuren. Neem contact op!

Meer inspiratie

Opening Van Nes Huis

Binnenkort: Opening Van Nes Huis

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog voor jullie heb geschreven, maar vakantie geeft rust en rust…

Lees meer
Kleur Van Het Jaar 2022: Bright Skies™

Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Licht, luchtig en fris. Dat is dé Kleur van het Jaar 2022 van Flexa: Bright Skies™. Zoals de kleurexperts van…

Lees meer
Back To Top