skip to Main Content
Interieurtrend transparant

Interieurtrend: transparant

Transparante meubels en accessoires in uw interieur? Ja, graag! Transparante items zijn misschien niet de eerste gedachte bij de inrichting van een ruimte, maar ze zijn juist heel handig. Waarom? Dat leggen wij graag aan u uit!

Tijdloze meubels en accessoires

Iets wat kleurloos is, zoals transparante meubels, past namelijk in elke ruimte en trekt weinig aandacht naar zich toe. Deze items en meubelen geven een ruimte extra dimensie. Doordat het licht door de objecten heen kan schijnen, geeft het ook iedere ruimte van uw interieur een lichte uitstraling.

Makkelijk te combineren

Transparante meubels en accessoires hebben geen kleur en zijn daarom gemakkelijk te combineren met allerlei kleuren. Daarnaast past deze interieurtrend ook bij iedere interieurstijl. Van modern tot industrieel en zelfs landelijk.

Luchtig & licht interieur

Heeft u een kleine ruimte in uw huis die u toch wilt voorzien van een aantal sfeervolle accessoires en meubels? Dan zijn transparante items de perfecte optie! Denk hierbij aan vazen, stolpen, maar ook kasten met glazen deuren en transparante stoelen. Deze items zorgen namelijk voor een licht maar ook luchtig gevoel van de specifieke ruimte.

Trends combineren

Bij de trend van transparante meubelen past ook heel goed de trend van duurzaamheid met allerlei ambachtelijke producten, zoals linnen, zand, kaarsen en pluimen. Het combineren van deze trends zorgt voor een rustig, wellness gevoel in uw interieur.

Meer weten over de laatste interieurtrends?

Transparant, maar ook marmer is een grote interieurtrend van dit moment. Wilt u meer informatie over de nieuwste interieurtrends? Maak dan een afspraak met Lisa! Zij kan u hierover alles vertellen en voorziet u graag van een passend interieuradvies.

Meer nieuws

Denken in oplossingen en onderweg naar Parijs!

Door: Lisa Daar zit ik dan. Samen met mijn moeder in dezelfde outfit onderweg naar Parijs. De &C van Chantal…

Lees meer
Interieurtrends 2022

6 interieurtrends voor 2022

Door: Lisa Onlangs zijn wij uitgenodigd door Richmond Interiors om naar de meubelbeurs in Brussel te komen en dit zijn…

Lees meer
Back To Top