Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Designers Guild – mooi & milieubewust!

De nieuwe collectie van Designers Guild, genaamd ‘she’s back’ staat in het teken van de liefde. Tricia Guild heeft een nieuwe liefde gevonden en is happier than ever. Dit zien we duidelijk terug in de collectie, in de vorm van vrolijke kleuren en prints die perfect passen bij de huidige modetrends. Vooral de combinatie van roze en groen is helemaal on trend en we LOVE it!

Ikebana

Betoverende bloemen en tie-dye inspired prints staan centraal in deze collectie. De inspiratie komt vooral uit de traditionele Japanse kunst, waarin verfijnde schilderingen en sereniteit veel voorkomen. De kleuren variëren van zacht en neutraal tot super kleurrijk, daardoor kunnen de stoffen en het behang in vrijwel ieder interieur toegepast worden.

Mooi en milieubewust!

Een van de eigenschappen van het merk Designers Guild is dat ze veel recyclen en zo de meest milieuvriendelijke stoffen kunnen produceren. Wist je bijvoorbeeld dat een 100% linnen stof de meest milieubewuste keuze is?
Buiten dat we de collecties van dit merk geweldig vinden is het milieubewust produceren een aspect dat goed bij ons past. Wij zijn zelf ook veel bezig met dit onderwerp door bijvoorbeeld te werken met zonnepanelen en warmtepompen.

Live bewonderen?

Benieuwd naar de hele prachtige collectie van Designers Guild? Kom gezellig langs in ons inspiratiehuis! Maak een afspraak en wie weet zien wij u snel.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top