skip to Main Content
Neon Interieurtrend

Bright, brighter, brightest! Neon in het interieur

De trend ‘neon’ is al volop te zien in de mode, maar mag nu ook in het interieur! De mode is altijd al de voorloper geweest op het interieur. Dit betekent dat neon stoffen, kleuren, behangprints en accessoires weer helemaal welkom zijn in het interieur. Kies voor neon als detail of ga ‘all out’ als basis voor een vrolijk, opvallend en frisse look.

Neon overal: in fashion en interieur

In de 80’s kon niemand er meer omheen. Vrijwel iedereen had neonkleurige kleding. Na een overdosis felle tops en fluorescerende hoofdbanden waren de meeste mensen er eind jaren tachtig wel even klaar met neonkleuren. Zoals dat wel vaker gaat met trends in de mode en het interieur, komen alle trends gelukkig nog een keer terug. En dat is nu ook zo met neon! In het interieur is de neon trend iets subtieler. Het wordt gebruikt als contrast kleur en in combinatie met andere zachte tinten.

Subtiel contrast in uw interieur

Een neonkleur kan ieder interieur een echte ‘boost’ geven. Het leuke van neon? Het past eigenlijk overal bij! Hierdoor zijn kleuren eindeloos met elkaar te combineren. Als wit de basiskleur is van uw interieur, dan is neonblauw, -oranje of -roze een mooie kleur om hieraan toe te voegen. Overheersen de donkere kleuren juist meer? Kies dan voor neongeel of -groen. Zo springen de kleuren er echt uit en passen ze goed bij het geheel.

Neon in uw huis?

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt en bent u helemaal fan van de neon trend? Maak een afspraak met onze interieurstylist Lisa! Lisa weet alles van de laatste trends en heeft allerlei ideeën om verschillende trends toe te passen in uw huis.

Meer inspiratie

DRU Fires Elektrische Haard

Nieuw! De 100% elektrische open haard

Een echte liefhebber van de open haard en het knapperende haardvuur, maar is een gashaard of houtkachel geen optie in…

Lees meer
Cole & Son Behang

Breng de zomer in huis met onze nieuwe behangcollectie van Cole & Son

Uniek, kleurrijk en opvallend. Dat is een mooie omschrijving van het behang van Cole & Son. Lisa vindt dat het…

Lees meer
Back To Top