Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69
Cole & Son behang

Breng de zomer in huis met onze nieuwe behangcollectie van Cole & Son

Uniek, kleurrijk en opvallend. Dat is een mooie omschrijving van het behang van Cole & Son. Lisa vindt dat het toevoegen van een behang aan uw woning echt het verschil maken. Van een subtiel behang tot een behang met zomerse prints, zoals de nieuwe behangcollectie van Cole & Son. Benieuwd naar deze collectie? Wij vertellen u er graag alles over!

Uniek designbehang van Cole & Son

In 1873 is Cole & Son opgericht door John Perry in Cambridgeshire UK. Cole & Son is een uniek en vernieuwend merk met prachtige kleuren en designs die iedere kamer in huis een nieuwe uitstraling geven. De kracht van Cole & Son zit hem in de combinatie van klassieke vormen gemixt met hedendaagse invloeden. De inspiratie komt voornamelijk uit de natuur. Zo ziet u vaak vogels, vissen, bomen en gesteente voorbijkomen in de designs. Inmiddels is Cole & Son een van de grotere behangproducenten ter wereld.

Trendy behang met zomerse dessins

In de Seville collectie van Cole & Son zitten diverse, vrolijke prints waar wij echt dol op zijn, zoals:

Orange Blossom: In Sevilla staan sommige straten en binnenplaatsen vol met fruitbomen. Daarom staan sinaasappels als synoniem voor Sevilla. Deze delicate, stofachtige weergave van het iconische fruit van Sevilla is een eerbetoon aan de koninklijke wandtapijten met een subtiel structuurgevoel aan het gebladerte.

Alfaro: De residentie Plaza Alfaro in Sevilla zou de iconische balkonscène in Romeo en Julia van Shakespeare hebben geïnspireerd. Met zijn smeedijzeren balustrades, zonnegeel lakwerk en bloeiende tropische bloemen, is Alfaro een levendige ode aan de Sevilliaanse architectuur.

Behang van Cole & Son in uw interieur?

Naast Orange Blossom en Alfaro zitten er nog veel meer trendy prints in de Seville collectie van Cole & Son. Benieuwd naar de andere prints en hoe u deze in uw interieur kunt toepassen? Plan direct een afspraak in met Lisa! Lisa deelt graag de laatste behangtrends met u en stelt aan de hand van het gesprek een moodboard samen om het interieuradvies compleet te maken.

Meer inspiratie

Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrac4™!

21ste Kleur van het Jaar van Flexa Ieder jaar maakt Flexa in september de Kleur van het Jaar bekend. Dit…

Lees meer

Nieuw: Versace wandbekleding!

Fashion for walls! De behang collectie van Versace ademt luxe uit. De prachtige prints, luxe materialen en glanzende kleuren geven…

Lees meer
Back To Top