Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Assistent Installatiebedrijf

Het installatie onderdeel van ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij affiniteit met verschillende soorten installaties (binnens- en buitenshuis)? Wil jij alle ins & outs leren van het installatievak van échte vakmensen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Door onze jarenlange ervaring in het installatievak kunnen onze vakmensen je veel leren! Zo leer je o.a. het buigen van buizen, maken van zinken en koperen goten, maken standaard en luxe badkamers, onderhouden van ketels, werken aan gebouwbeheersystemen, werken aan de toekomst aardgas vrij wonen met zonnepanelen, warmtepompen plaatsen, maar ook het installeren van leidingen en water, cv en riool in huizen.

Wie wij zijn

Van Nes is een echt familiebedrijf, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Iedereen heeft eigen expertises. Zo zijn Nel en Lisa vaak samen met jou te vinden in het Inspiratiehuis waar zij klanten met veel gezelligheid ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar interieur skills voor het hele huis. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Jij…

  • Hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken.
  • Hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Kunt je verplaatsen in het probleem van de klant.
  • Kunt goed samenwerken in een team.
  • Bent een vroegtijdige schoolverlater.

Wat wij bieden…

  • Praktijkavonden waar jij in een rustige, maar ook inspirerende omgeving kunt oefenen met de materialen.
  • Een uitdagende en gezellige werkplek binnen ons familiebedrijf. Je gaat als het ware deel uitmaken van de Van Nes familie.

Interesse? Solliciteer direct!

Zie jij jezelf al deel uit maken van het Van Nes team? En zul jij de naam Van Nes met trots uitdragen? Stuur direct jouw cv en motivatie naar nel@vannes.nl. Ons team kan niet wachten om kennis te maken!


Praktijkbegeleiding bij Van Nes

Bij Van Nes word je begeleid en gesteund door onze praktijkbegeleider / Hybride docent. Onze praktijkbegeleider helpt jou tijdens je opleiding en werk. Loop je tegen een probleem aan in het werk, met je collega of met school dan kun je bij de praktijkbegeleider terecht. Jullie zoeken samen naar een oplossing, dat jij ver kan gaan met je opleiding. Zo loopt jouw opleiding geen vertraging op.

Meer vacatures

CV-onderhoudsmonteur Vacature

CV-onderhoudsmonteur

Op zoek naar een nieuwe uitdagingen als CV-onderhoudsmonteur binnen een hecht familiebedrijf? Dan ben je bij Van Nes aan het…

Lees meer
CV-monteur Vacature

CV-monteur

Het installatie onderdeel van ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, waaronder een ervaren CV-monteur!…

Lees meer
Back To Top