Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Kwalitatieve sfeerhaarden

In een handomdraai gezelligheid in huis brengen? Dat doet u met een sfeerhaard! Het vlammenspel van de sfeerhaard oogt realistisch wat zorgt voor de optimale beleving van warmte, comfort en natuurlijk sfeer. Onze collectie bestaat uit diverse sfeerhaarden, voor iedere woning. Ook als uw huis niet over een schoorsteen of rookkanaal beschikt. En geloof ons… De sfeerhaarden zijn niet van het echt te onderscheiden.

Maak een afspraak

Voordelen van sfeerhaarden

Naast dat u voor het plaatsen van een sfeerhaard geen rookkanaal of schoorsteen nodig heeft, zijn er nog meer voordelen. U hoeft de haard niet te voorzien van écht hout. Dit hoeft u dus ook niet zelf op te slaan en bij te kopen om de haard aan te zetten. Daarnaast zijn er verschillende modellen om uit te kiezen. Zo zijn sfeerhaarden beschikbaar als inbouw, een wandmodel of een vrijstaand model. Zo kunt u de sfeerhaard prachtig laten aansluiten bij de stijl van uw interieur.

Kom langs in het Inspiratiehuis

Een greep uit onze merken

Wij leveren materialen van alle merken en zijn officiële dealers van de onderstaande merken.

Dru Fire
Global Fires
Spartherm
Dik Geurts

Sfeerhaarden in ons Inspiratiehuis

En? Bent u helemaal overtuigd voor het realiseren van een sfeerhaard in uw (toekomstige) huis? Wij voorzien u graag van een passend advies. In ons Inspiratiehuis kunt u onze collectie van sfeerhaarden ervaren en bewonderen om erachter te komen welke sfeerhaard het beste bij u en uw interieur past. Want… sfeer is alles!

Van Nes online

Back To Top