Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Kom jij bij ons stagelopen als interieurstylist?

Voor ons Inspiratiehuis zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons designteam komt versterken. Heb jij creatieve skills en wil jij graag meer leren over het creëren van een passend interieurontwerp aan de hand van de wensen die klanten hebben? Leuk, laten we snel kennismaken!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) interieurstylist ga je samen met Lisa aan het werk met interieurontwerpen voor klanten. Daarnaast maken we met elkaar stijlvolle interieurs voor ons Inspiratiehuis en ga je aan de slag met het maken van moodboards om kleuren en materialen samen te brengen.

Wie wij zijn

Van Nes is een echt familiebedrijf, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Iedereen heeft eigen expertises. Zo zijn Nel en Lisa vaak samen met jou te vinden in het Inspiratiehuis waar zij klanten met veel gezelligheid ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar interieur skills voor het hele huis. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Jij…

  • Bent die creatieve en leergierige stagiair(e) die wij zoeken.
  • Kunt goed samenwerken in een team.
  • Weet met jouw creatieve geest en passie voor styling samen met Lisa onze klanten te voorzien van een passend interieuradvies.
  • Volgt bij voorkeur een mbo opleiding gericht op styling.

Wat wij bieden…

  • Een creatieve werkomgeving waar altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Een uitdagende en gezellige stageplek binnen ons familiebedrijf. Je gaat als het ware deel uitmaken van de Van Nes familie.
  • Een passende stagevergoeding.

Interesse? Laat het ons weten.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken en wil jij deze geweldige kans aangaan? Stuur direct jouw cv en motivatie naar lisa@vannes.nl. Ons team kan niet wachten om kennis te maken!

Meer vacatures

CV-onderhoudsmonteur Vacature

CV-onderhoudsmonteur

Op zoek naar een nieuwe uitdagingen als CV-onderhoudsmonteur binnen een hecht familiebedrijf? Dan ben je bij Van Nes aan het…

Lees meer
CV-monteur Vacature

CV-monteur

Het installatie onderdeel van ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, waaronder een ervaren CV-monteur!…

Lees meer
Back To Top