Ga naar hoofdinhoud
Altijd bereikbaar: 0252 - 37 64 69

Interieurontwerp op maat

Toe aan verandering? Yes! Lisa staat te springen om voor u aan de slag te gaan. Gaat het om uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte? Geen ruimte is voor Lisa te gek om een ontwerp voor te maken. Interieurontwerp is een grote passie van Lisa en dit laat zij dan ook maar al te graag zien door haar creatieve, persoonlijk interieuradviezen.

De eerste stap naar een nieuw interieur

“Ik vind het heel leuk om in gesprek te gaan met de klanten en te horen wat hun stijl is en waar ik bij kan helpen. Van kleuren tot behang, raamdecoratie en gordijnen. Ik geef overal een interieuradvies over! De laatste interieurtrends volg ik op de voet en deel ik dan ook graag met mijn klanten. Wie weet zit er een interieurtrend tussen waar ze helemaal weg van zijn en neem ik deze mee in het interieuradvies en -ontwerp!”

– Lisa

Stap 1: Kennismaken

Wat leuk dat u een interieuradvies van Lisa wilt krijgen! Voor de eerste afspraak ontvangen wij u graag ons Inspiratiehuis, maar het is ook mogelijk om bij u thuis af te spreken. Het eerste gesprek duurt ongeveer 1,5 uur waarin we eigenlijk van alles bespreken. Van uw interieurstijl, wensen, vragen en  meer. Met de informatie uit dit gesprek gaat Lisa aan de slag met een interieuradvies. De uitwerking van het advies (inclusief kleurenplan en moodboard) ontvangt u hierna per mail, zodat u hier direct mee aan de slag kunt. De eerste stap naar een nieuw interieur is gezet! Dit advies kost €150,00 incl. 21% BTW.

Plan direct een afspraak in

Stap 2: De realisatie

Als u het advies heeft ontvangen is het tijd hiermee uw droominterieur te creëren. Ook hiervoor bent u bij Van Nes aan het goede adres! Aan de hand van het interieuradvies kunnen wij een passende offerte opstellen met producten en/of diensten die wij zelf aanbieden. Wel zo makkelijk! Na het tweede gesprek zorgt Lisa dat het advies wordt aangevuld met materialen en stalen van producten uit het Inspiratiehuis. Helemaal blij met het interieuradvies en wil u het advies volledig uit laten voeren door Van Nes? Dan is het tweede (en eventuele vervolg) gesprek helemaal gratis en gaan wij voor u aan de slag! Anders bedragen de kosten van het tweede gesprek ook €150,00 incl. 21% BTW.

Neem contact met ons op
Dru Haarden

Weten of er een klik is met Lisa?

Kom dan eens langs in ons Inspiratiehuis om kennis te maken met Lisa en een kijkje te nemen wat wij nou eigenlijk allemaal doen en in huis hebben. Dan gaan we samen in gesprek om te kijken wat Lisa allemaal voor jullie kan betekenen. Aan dit oriëntatiegesprek zijn geen kosten verbonden. Zien wij u binnenkort?

Van Nes Design inspiratie

Back To Top