skip to Main Content

Werkvoorbereider installaties

Het installatie onderdeel van ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij het installatievak leren als ‘werkvoorbereider installaties’ en ben je op zoek naar een omgeving die dichtbij jou past? Kom dan snel kennismaken!

Wat ga je doen?

Door onze jarenlange ervaring in het installatievak kunnen onze vakmensen je veel leren! Als je nog geen ervaring hebt, ga je de eerste tijd mee met onze monteur en volg je praktijkavonden bij ons op het bedrijf om de basisvaardigheden eigen te maken. Verder zorg jij voor de voorbereiding van het werk/project, calculeer je en stel je de offerte op en zorg je voor de begeleiding van het installatieproject.

Wie wij zijn

Van Nes is een echt familiebedrijf, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Iedereen heeft eigen expertises. Zo zijn Nel en Lisa vaak samen met jou te vinden in het Inspiratiehuis waar zij klanten met veel gezelligheid ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar interieur skills voor het hele huis. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Jij…

  • Bent in het bezit van een diploma (mavo, mavo-vbo, havo, vwo met 3 vakken op b-niveau en 3 vakken op c-niveau waaronder Nederlands, mbo niveau 3 of een overgangsbewijs van klas 3 naar 4 havo/vwo).
  • Hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken.
  • Hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Kunt je verplaatsen in het probleem van de klant.
  • Kunt goed samenwerken in een team.

Wat wij bieden…

  • Een uitdagende en gezellige werkplek binnen ons familiebedrijf. Je gaat als het ware deel uitmaken van de Van Nes familie.

Interesse? Solliciteer direct!

Zie jij jezelf al deel uit maken van het Van Nes team? En zul jij de naam Van Nes met trots uitdragen? Stuur direct jouw cv en motivatie naar nel@vannes.nl. Ons team kan niet wachten om kennis te maken!

Meer vacatures

Technicus engineering

Het installatie onderdeel van ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij het installatievak…

Lees meer

Eerste monteur service & onderhoud werktuigkundige installaties

Het installatie onderdeel van ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij het installatievak…

Lees meer
Back To Top